Çözüm Techolay'da istemediğiniz profil fotoğraflarını gizleyin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 433
  • Etiketler Etiketler
    profil techolay
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
1. Project Techorium'u Chrome Web Store'dan indirin.

2. Pop-up sayfasını açıp kullanıcı teması bölümüne;

CSS:
img.avatar-uX-m, img.avatar-uX-l, img.avatar-uX-s {
  display: none !important;
}

Kodunu ekleyin, "X" kısmına üye numarası gelecek. Üye numarasını da profil sayfasının son hanesinden öğrenebilirsiniz. Örneğin 315, ben 315. üyeyim ve "X" yazan yerlere 315 gelecek.

Komutu bir üyeye uyguladığınızda profil resmi gözükmeyecek. Üye profilinden fotoğrafı yeni sekmede açarsanız görebilirsiniz.

1720174421119.webp
profil fotoğrafını gizlediğiniz kişi konu içinde bir mesaj attığında böyle gözüküyor. Neden üyeyi göz ardı etmek yerine profil fotoğrafını siliyorsun diye sormayın.
trollsiyah.gif

CSS:
}

Kodunu ekleyin, "X" kısmına üye numarası gelecek. Üye numarasını da profil sayfasının son hanesinden öğrenebilirsiniz. Örneğin 315, ben 315. üyeyim ve "X" yazan yerlere 315 gelecek.

Komutu bir üyeye uyguladığınızda profil resmi gözükmeyecek. Üye profilinden fotoğrafı yeni sekmede açarsanız görebilirsiniz.

Eki Görüntüle 62645 profil fotoğrafını gizlediğiniz kişi konu içinde bir mesaj attığında böyle gözüküyor. Neden üyeyi göz ardı etmek yerine profil fotoğrafını siliyorsun diye sormayın.
trollsiyah.gif
Neden üyeyi göz ardı etmek yerine fotoğrafını siliyorsun? (!)
Şaka bir yana elinize sağlık.

Son düzenleme:
İsmi avatar-u315 ile başlayan herhangi bir sınıfı içeren tüm img'leri filtreliyor. Tabii burada da 315 yerine üye numarasını yazmak gerekiyor.
O sadece tüm CSS classlarını engelliyor. Her kullanıcıda bu farklı ama. Sende u553-m mesela. Onun yerine
u-{kullanıcı ID}-m daha mantıklı filtre.

O sadece tüm CSS classlarını engelliyor. Her kullanıcıda bu farklı ama. Sende u553-m mesela. Onun yerine
u-{kullanıcı ID}-m daha mantıklı filtre.

Aslında alıntınızdaki son cümlemde onu kastetmiştim sanırım, yanlış mı anlıyorum? İstenen tüm kullanıcı ID'leri için techolay.net##img[class^="avatar-u315"],img[class^="avatar-u553"]... diye gitmek gerekiyor.

Sondaki tüm resim boyutlarını kapsasın diye -m eklemedim yoksa sadece -m yapınca -s'ler falan görünüyor.

Aşağıdaki şekilde daha rahat olur muhtemelen. Project Techorium'a kıyasla uBlock Origin daha hızlı çalışır. Benim yaptığım tarayıcı eklentisi olan The Blocker da daha hızlı çalışır.
Üye numarası öğrenmeyi bilmeyen yoktur herhalde.

The Blocker için elle yazmaya gerek yok, UI var.
Kod:
techolay.net##:is(a,span):is([data-user-id="1"],[data-user-id="2"])>img
Kod:
:is(a, span):is([data-user-id="1"], [data-user-id="2"]) > img {
    display: none
}

CSS:
}

Eki Görüntüle 62645 profil fotoğrafını gizlediğiniz kişi konu içinde bir mesaj attığında böyle gözüküyor. Neden üyeyi göz ardı etmek yerine profil fotoğrafını siliyorsun diye sormayın.
trollsiyah.gif
İlk kişiye uyguladım bile. Teşekkür ediyorum.

Geri
Yukarı Alt