Techolay'da yazdığım rehber Technopat'ta kopyala yapıştır yapılmış

Yer
KARTAL/İSTANBUL
Arkadaşlar selam, birkaç yıl önce PlayStation 2 hakkında bir rehber yapmıştım. Daha sonra Technopat'ta bu rehberin benzerini yapmışlar, içerikleri hemen hemen aynı.

Bu da Technopat'taki konunun linki:

Hocam konunun içeriği bana ait.

Aynı programı kullanmak kopyala yapıştır demek değildir. Gereksiz bir suçlama olmuş.

Doğrudur fakat ben yapana kadar PS 2'de böyle bir rehber yoktu hocam. Yanlış mı?

Doğrudur fakat ben yapana kadar PS 2'de böyle bir rehber yoktu hocam. Yanlış mı?
Emeğinize sağlık tabii ki ancak siz yaptınız diye başka kimse yapamaz gibi bir durum yok. Ki şöyle üstünkörü göz attığımızda Technopat'ta yazılan rehber sizinkinden daha detaylı duruyor.

Yani "kopyala/yapıştır" suçlaması hoş değil. Dilerseniz bu konuyu orada açın, kendileri izah ederler durumu ancak dediğim gibi sizden kopyalanan bir şey yok.

Tamam teşekkürler.

Hocam konunun içeriği bana ait.

Hocam inanır mısın bir kişi dört tekerlekli bir şey icat etti diye yüzyıllardır kopyala yapıştır yapıyorlar. Çok kasma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…