Arkadaşlar selam, birkaç yıl önce PlayStation 2 hakkında bir rehber yapmıştım. Daha sonra Technopat'ta bu rehberin benzerini yapmışlar, içerikleri hemen hemen aynı.
Herkese merhaba, arkadaşlar bugün bir rehber hazırlamaya karar verdim. Öncelikle konuya başlamam gerek PlayStation 2 ilk çıktığı zamanlar da makineler kopya oyun oynatabilmek için çip takılıyordu günümüz de artık cipsiz konsolda kopya oyun oynamak mümkün biraz karmaşık olabilir ama detaylı bir şekilde anlatmak istiyorum. PS 2 Slim oyun konsollarında her seride çalışıyor program fakat fat kasaların bazı serilerinde çalışıyor. Ve kaliteli bir DVD seçin Sony gibi PlayStation 2'ler DVD seçiyor kaliteli olmasına özen gösterin.
Selamlar, yeni bir rehberle karşınızdayız. Konumuz: çipsiz PlayStation 2 konsollarda kopya oyun oynatma. PlayStation 2 ilk çıktığı dönemlerde, kopya oyunları çalıştırabilmek için genellikle modchip adı verilen donanımların konsola lehimlenmesi gerekiyordu ve nispeten teknik bir uygulamaydı. Bu...
Bende mi problem var diye birkaç kez iki rehberi de okudum ama aralarında bir benzerlik göremedim. Yetmedi kullanıldığı görsellere falan baktım ama yok onlar da farklı. Neresi tam olarak kopyala & yapıştır olmuş?
Bende mi problem var diye birkaç kez iki rehberi de okudum ama aralarında bir benzerlik göremedim. Yetmedi kullanıldığı görsellere falan baktım ama yok onlar da farklı. Neresi tam olarak kopyala & yapıştır olmuş?
Emeğinize sağlık tabii ki ancak siz yaptınız diye başka kimse yapamaz gibi bir durum yok. Ki şöyle üstünkörü göz attığımızda Technopat'ta yazılan rehber sizinkinden daha detaylı duruyor.
Yani "kopyala/yapıştır" suçlaması hoş değil. Dilerseniz bu konuyu orada açın, kendileri izah ederler durumu ancak dediğim gibi sizden kopyalanan bir şey yok.
Emeğinize sağlık tabii ki ancak siz yaptınız diye başka kimse yapamaz gibi bir durum yok. Ki şöyle üstünkörü göz attığımızda Technopat'ta yazılan rehber sizinkinden daha detaylı duruyor.
Yani "kopyala/yapıştır" suçlaması hoş değil. Dilerseniz bu konuyu orada açın, kendileri izah ederler durumu ancak dediğim gibi sizden kopyalanan bir şey yok.