Bugün bilgisayardan Discord'a ve CS'ye girmek için DPI indireyim dedim Techolay da olduğunu hatırlayıp buradan indirdim. 2-any-country dosyasını açtığımda CMD ekranı geldi görev başarılı dedi ama Discord'a girmedi. Normal interneti kullanabiliyorum ama Discord'a giremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Bunu indirin, "service_install_dnsredir_turkey.cmd" dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Enter basın.
Önce "turkey_dnsredir.cmd" dosyasını yönetici olarak çalıştırın, Discord'a girmeyi deneyin.
Açılmazsa onu kapatıp "turkey_dnsredir_alternative_superonline.cmd" dosyasını yönetici olarak açın. Superonline yazmasına bakmayın, bazen Kablonet gibi ISS'lerde de bunu açmak gerekebiliyor.
Bugün bilgisayardan Discord'a ve CS'ye girmek için DPI indireyim dedim Techolay da olduğunu hatırlayıp buradan indirdim. 2-any-country dosyasını açtığımda CMD ekranı geldi görev başarılı dedi ama Discord'a girmedi. Normal interneti kullanabiliyorum ama Discord'a giremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Bunu indirin, "service_install_dnsredir_turkey. CMD" dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Enter basın.
Önce "turkey_dnsredir. CMD" dosyasını yönetici olarak çalıştırın, Discord'a girmeyi deneyin.
Açılmazsa onu kapatıp "turkey_dnsredir_alternative_superonline. CMD" dosyasını yönetici olarak açın. Superonline yazmasına bakmayın, bazen Kablonet gibi ISS'lerde de bunu açmak gerekebiliyor.