Techolay'ın İngilizce Kardeş Sitesi: Geekberry | İngilizce geliştirmek için birebir!

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81

Geekberry.net, teknoloji meraklılarının en son yenilikleri, gelişmeleri ve trendleri takip ettiği bir haber portalıdır. Yenilikçi ürünler, yazılım güncellemeleri, sektör analizleri ve derinlemesine incelemelerle dolu olan bu site, teknoloji dünyasındaki hızlı değişimleri yakından izlemek isteyenler için vazgeçilmez bir kaynaktır. Kullanıcı dostu arayüzü ve güncel içerikleriyle Geekberry.net, teknoloji tutkunlarının bilgi alışverişi yapabileceği interaktif bir platform sunar.

Benim konuyu açma nedenim haberiniz olsun.

Aranızda İngilizce geliştirmek isteyen veya İngilizce dilinde sohbet etmek isteyen, içerik üretmek isteyen varsa bence geekberry'nin social sayfasına bir baksın:

Recep ağabeyin de Geekberry ile büyük planları var, önden yerini almak isteyen herkesi bekliyoruz.

Global bir forum olacak, yavaştan ilerleniyor şu an. Techolay ile Geekberry senkronize olacak, yani buradaki içeriklerin İngilizce kopyası orada olacak.
2.3 ile gelmesi planlanan şeylerden bir tanesi. Açıklama bu şekilde.
Kopyalama işlemi her kullanıcı için mi olacak?

Kopyalama işlemi her kullanıcı için mi olacak?
Buradaki çözümlenmiş konular otomatik İngilizce şekilde orada açılacak, bunun sistemi geliştirilecek. @Recep Baltaş 'ın açıklaması bu şekilde. Yorumlarıyla beraber geleceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Google Translate sağ olsun önceden İngilizce kelimeler ezberlemeye çalışırdım şimdi telefonda nasılsa çeviri var diye öğrenmeyi bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…