"Tedavüle girecek yeni paralar ile uyumludur" ifadesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darth Maul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 999
  • Etiketler Etiketler
    para
500 ve 1000 TL'lik banknotların çıkacağını düşünüyorum çünkü artık çıkması kaçınılmaz oldu bence. Paranın değeri ortada. Paranın değerini iyileştirmeye yönelik pek bir şeyler yapıldığını da sanmıyorum. Eğer paranın değerini iyileştirmeye yönelik bir şeyler yapılmazsa belki de ilerleyen zamanlarda çanta çanta parayla market alışverişimizi yapabiliriz. Bu da belki de hiper enflasyona sebep olabilir. Almanya'nın 1945 yılında yaşamış olduğu enflasyondur, internetten basit bir araştırmayla bakabilirsiniz. 500 ve 1000 TL'lik banknotlar çıkarmak, doğrudan enflasyonu kabul etmek demektir de yapacak bir şey de yok. Alışverişte kullanılan para miktarını da azaltmak gerekiyor.

İfadeler: 995
Marketten para saymak için kim cihaz alır ki? Çok niş kalıyor ve tuhaf. Enflasyon sebebiyle her şeye binlerce lira ödemek gerektiği için artık gerekli oldu herhâlde.

2030 marketten ekmek almaya giderken Türk halki. Makine lazim olacaktır.
Eki Görüntüle 42522
Mevcut banknotlar, komedi gibi kaldı. Nakit ile ödeme yapmak şu an bile çok zor. Gidip 200 lira ile pizza bile alamıyoruz. Aylık market alışverişi için bir ton banknot gerekiyor. Hatta teknolojik bir şey alacaksanız nakit ödeme almayabiliyorlar. Kartla ödeme yapmak varken nakit para, kağıt israfından başka bir şey değil. Umarım en yakın sürede dijital paraya da destek gelir.

Biz hazırız, gönderin yeni banknotları gelsin.

500 TL, 1000 TL çıksa yine iyi, ben 5000 TL'lik banknot bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…