Taksici Musa Fedaisi Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 540 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İzmir Bergama 16 Haziran 2025 #1 Tek dersten kalıyorum şu anda (Fizik). Bazı arkadaşlarım, tek dersten kalırsan sorumluluk sınavına girilmeyeceğini söyledi, ama hocalarım sorumluluk sınavına gireceğimi söyledi. Bu bilgilerden hangisi doğru? Şimdiden teşekkürler.
Tek dersten kalıyorum şu anda (Fizik). Bazı arkadaşlarım, tek dersten kalırsan sorumluluk sınavına girilmeyeceğini söyledi, ama hocalarım sorumluluk sınavına gireceğimi söyledi. Bu bilgilerden hangisi doğru? Şimdiden teşekkürler.
2 21931 Deneyimli Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 669 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 559 16 Haziran 2025 #2 Fizik sorumlu ders değil. Sorumlu dersler genelde edebiyat veya meslek okuyanlar için bölümün dersleri oluyor. Sınıfı herhangi bir sorumlu ders bulundurmadan geçiyorsunuz. Artı 0 Eksi
Fizik sorumlu ders değil. Sorumlu dersler genelde edebiyat veya meslek okuyanlar için bölümün dersleri oluyor. Sınıfı herhangi bir sorumlu ders bulundurmadan geçiyorsunuz.
KS KS Taksici Musa Fedaisi Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 540 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İzmir Bergama 16 Haziran 2025 #3 21931 dedi: Fizik sorumlu ders değil. Sorumlu dersler genelde edebiyat veya meslek okuyanlar için bölümün dersleri oluyor. Sınıfı herhangi bir sorumlu ders bulundurmadan geçiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 9 ve 10. Sınıflar giriyor diye biliyorum. Şu anda 10. Sınıfım Artı 0 Eksi
21931 dedi: Fizik sorumlu ders değil. Sorumlu dersler genelde edebiyat veya meslek okuyanlar için bölümün dersleri oluyor. Sınıfı herhangi bir sorumlu ders bulundurmadan geçiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 9 ve 10. Sınıflar giriyor diye biliyorum. Şu anda 10. Sınıfım