Çözüldü Tek hekim raporu devamsızlığı kaç gün uzatır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zeitnot
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 158
  • Etiketler Etiketler
    gün kaç
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zeitnot

Yetkin
Yer
Malta
Tek hekim raporu diye bir şey dedi doktor, kaç gün ekliyor devamsızlığa?

Çözüm
Rapor verme anlamında değil hocam, uzatma anlamında.
Devamsızlığım 39, takipli hasta raporu istedim tek hekim olarak verebilirim dedi, bu rapor 30 gün uzatıyor diye biliyorum ama sormak istedim.

Tek hekim kanaat bildirir raporu devamsızlığı heyet raporu gibi 60 gün belirleme veya devamsızlığı uzatma uygulamıyor.

Kaynak : Mevzuat Bilgi Sistemi Madde 36
Bildiğim kadarıyla Tek Hekim Raporu en fazla 10 gün verilebiliyor.

Devamsızlığım 39, takipli hasta raporu istedim tek hekim olarak verebilirim dedi, bu rapor 30 gün uzatıyor diye biliyorum ama sormak istedim.

Tek hekim kanaat bildirir raporu devamsızlığı heyet raporu gibi 60 gün belirleme veya devamsızlığı uzatma uygulamıyor.

Kaynak : Mevzuat Bilgi Sistemi Madde 36

Son düzenleme:
Çözüm
Evet, devamsızlıgı uzatıyor. 30 günlük sınır senin için 60 güne kadar uzatabilir. İdareye danışarak raporun geçerli olup olmadığını öğrenirsin rahat.

Peki psikiyatri tek hekim olarak verebiliyor mu? Ona göre özellikle o raporu isteyeyim

Peki psikiyatri tek hekim olarak verebiliyor mu? Ona göre özellikle o raporu isteyeyim.

Psikiyatri tek hekim kanaat bildirir raporu verebiliyor. Ama o rapor devamsızlığı uzatmaz. Uzatması için heyet raporu ya da takip raporu gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…