Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

shiedae3

Başarılı
Kendi fiber altyapısıyla hizmet veren Bizim İnternet adlı ISS, hizmet konusunda vasatın üstü.
İnternet çalışıyor ancak destek ve paket sunumu hakkında berbatlar ve bölgede tek fiber altyapı onlara ait olduğu için kullanmak zorunda kalıyorum.
Google yorumlarında da bir hayli benzer fikre sahip kişi gördüm.

Bu sebepten dolayı herhangi bir şekilde TT altyapısı veya başka bir fiber sağlayıcı altyapısını çektirtmek mümkün mü? Tekelleşmelerini engellemek maksadıyla.

Kocaeli/Körfez'de yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet farklı firmalara başvurabilirsiniz. Getirirler mi bilinmez.

Kocaeli'de Turknet omurgası var. Formu doldurmanızı öneririm. Şansa gelirse indirim kazanırsınız. Bölgenizdeki talep artarsa planlama yaparlar. Derince planlamada şu an. Telekom altyapı sorgusunda ne çıkıyor? Sorgulamayı Turknet sitesinden yapabilirsiniz.
Evet farklı firmalara başvurabilirsiniz. Getirirler mi bilinmez.

Kocaeli'de Turknet omurgası var. Formu doldurmanızı öneririm. Şansa gelirse indirim kazanırsınız. Bölgenizdeki talep artarsa planlama yaparlar. Derince planlamada şu an. Telekom altyapı sorgusunda ne çıkıyor? Sorgulamayı Turknet sitesinden yapabilirsiniz.

Çözüm
Evet farklı firmalara başvurabilirsiniz. Getirirler mi bilinmez. Hangi il?

Türk Telekom için binaya gitmem gerektiğini biliyorum ana TurkNet'te sadece site üzerinden form dolduruluyor pek etkili değil diye biliyorum.

VDSL 67 Mbps çıkıyor hocam ayrıca şöyle bir durum var nedenini bilmediğim şekilde yan sokakta bir binada Telekom fiber kutusu var ama yalnızca o bina.

İnternet kafenin yanı muhtemelen internet kafenindir diye düşünüyorum ama internet kafenin binasında değil yan binada kutu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi fiber altyapısıyla hizmet veren Bizim İnternet adlı ISS, hizmet konusunda vasatın üstü.
İnternet çalışıyor ancak destek ve paket sunumu hakkında berbatlar ve bölgede tek fiber altyapı onlara ait olduğu için kullanmak zorunda kalıyorum.
Google yorumlarında da bir hayli benzer fikre sahip kişi gördüm.

Bu sebepten dolayı herhangi bir şekilde TT altyapısı veya başka bir fiber sağlayıcı altyapısını çektirtmek mümkün mü? Tekelleşmelerini engellemek maksadıyla.

Kocaeli/Körfez'de yaşıyorum.

Evet talep edebilirsin ama tek başına fiber çektiremezsin.
Bir bölgede tek fiber olması yasal olarak “tekelleşme” sayılmıyor.
Türk Telekom veya başka ISS'yi gelip altyapı kurmaya zorlayamazsın. Fiber yatırımı tamamen şirketin ticari kararı.
İşe yarar olarak Apartman/site olarak toplu altyapı talebi yapmak.
Türk Telekom altyapı başvurusu aç.
Superonline TurkNet'e talep bırak.
Apartmandan imza topla.
BTK veya CİMER'e “alternatif altyapı yok” diye kayıt aç.
Tek kişi için işleme almazlar çoklu talep olması lazım.