Tekerlek raf için nasıl LED seçilmeli?

Makaleler
3
Yer
SUBARU Corporaiton
Resimdeki gibi bir raf yapacağım. İçindeki LED'i nasıl seçmem gerekiyor. RGB ve kumanda ile kontrol etmek istiyorum. Trendyol'daki bildiğimiz 5M LED'lerden alırsam LED'in büyük çoğunluğu çöpe gitmiş olacak. İç mekan LED'i alsam adaptör almam gerekecek ve kumanda ile kontrol edemiyorum.

3A9DF4D5-3BCC-436C-B77A-AEC885E78E46.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Alta doğru sarkan tek 1 kablo görüyorum. USB kablosu diye tahmin ediyorum. Pek işlevsel olur mu bilemiyorum ancak 1-2 metre bir kablo alıp döşeyin. Ardından kesme noktalarından kabloyu kesin. USB girişini eğer bağlayabiliyorsanız bilgisayara eğer bağlayamıyorsanız evde kullanmadığınız bir Power Bank’a bağlayın.

Alta doğru sarkan tek 1 kablo görüyorum. USB kablosu diye tahmin ediyorum. Pek işlevsel olur mu bilemiyorum ancak 1-2 metre bir kablo alıp döşeyin. Ardından kesme noktalarından kabloyu kesin. USB girişini eğer bağlayabiliyorsanız bilgisayara eğer bağlayamıyorsanız evde kullanmadığınız bir Power Bank'a bağlayın.

1-2 metre RGB kablo satılıyor mu hocam?

1-2 metre RGB kablo satılıyor mu hocam?

Hocam satilir ancak kaliteli olur mu inanin bilmiyorum. Bulabilirsem gondereyim.

https://www.hepsiburada.com/sge-tek...o-cekim-isigi-dekoratif-isik-pm-HBC00004KP31B @Subaru Yetkili Servis soyle birsey buldum ancak isinize yarar mi bilemiyorum.

Kumanda ile istiyormussunuz yeni gordum, ozur dilerim.

Aldiginiz 5M RGB kablonun kesme yerleri olmasi lazim. 1 adet USB'den guc alan bir RGB serit LED alin. Oralardan keserek istediginiz boyuta getirebilirsiniz. Lastik buyuk gozukuyor goz karari 2M yeter diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Aldiginiz 5M RGB kablonun kesme yerleri olmasi lazim. 1 adet USB'den guc alan bir RGB serit LED alin. Oralardan keserek istediginiz boyuta getirebilirsiniz. Lastik buyuk gozukuyor goz karari 2M yeter diye dusunuyorum.

Hocam 5M LED'ler 200TL civarlarında. Aldığım LED'in yarısından fazlası çöpe gidecek. Odamda 5M RGB LED var çöpe gidecek LED'i bendeki LED'e ek yapsam güç yetmez diye düşünüyorum.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt