K kaansari Üyecik Katılım 16 Haziran 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 0 Bugün 20:32 #1 Bu işlemciyi uzun zamandır almak için para biriktiriyorum ve burada bu paraya buldum. Müşteri hizmetleri telefonu kapalı, sizce alsam ciddi bir sıkıntı yaşar mıyım? 2024'ten beri kayıtlıymış site. AMD Ryzen 5 5600X – En Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Bilgisayar Parçaları
Bu işlemciyi uzun zamandır almak için para biriktiriyorum ve burada bu paraya buldum. Müşteri hizmetleri telefonu kapalı, sizce alsam ciddi bir sıkıntı yaşar mıyım? 2024'ten beri kayıtlıymış site. AMD Ryzen 5 5600X – En Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Bilgisayar Parçaları
PCuzmani Gelişen Katılım 15 Haziran 2026 Mesajlar 32 Beğeniler 9 Bugün 21:05 #2 Çok şüpheli görünüyor site tasarımı YZ'ye yaptırılmış gibi görünüyor tehlikeli olabilir. Ucuz fiyata satmazlar
Çok şüpheli görünüyor site tasarımı YZ'ye yaptırılmış gibi görünüyor tehlikeli olabilir. Ucuz fiyata satmazlar
KS KS K kaansari Üyecik Katılım 16 Haziran 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 0 Bugün 21:07 #3 PCuzmani dedi: Çok şüpheli görünüyor site tasarımı YZ'ye yaptırılmış gibi görünüyor tehlikeli olabilir. Ucuz fiyata satmazlar Genişletmek için tıkla... Alsam ne gibi bir problem yaşayabilirim sizce? Payta kullanıyormuş. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 21:20
PCuzmani dedi: Çok şüpheli görünüyor site tasarımı YZ'ye yaptırılmış gibi görünüyor tehlikeli olabilir. Ucuz fiyata satmazlar Genişletmek için tıkla... Alsam ne gibi bir problem yaşayabilirim sizce? Payta kullanıyormuş.
PCuzmani Gelişen Katılım 15 Haziran 2026 Mesajlar 32 Beğeniler 9 Bugün 21:09 #4 kaansari dedi: Alsam ne gibi bir problem yaşayabilirim sizce? Payta kullanıyormuş. Genişletmek için tıkla... Genelde ucuz fiyat olduğundan sana sıfır yerine 2. el verirler ya da dolandirilirsin %50 şansın var. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 21:21
kaansari dedi: Alsam ne gibi bir problem yaşayabilirim sizce? Payta kullanıyormuş. Genişletmek için tıkla... Genelde ucuz fiyat olduğundan sana sıfır yerine 2. el verirler ya da dolandirilirsin %50 şansın var.
KS KS K kaansari Üyecik Katılım 16 Haziran 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 0 Bugün 21:11 #5 PCuzmani dedi: Genelde ucuz fiyat olduğundan sana sıfır yerine 2. el verirler ya da dolandirilirsin %50 şansın var. Genişletmek için tıkla... Açıkçası 2. elde bile bu paraya yok bu ürün. Temiz bir 2. ele de okeyim ama dolandırılma riski korkutuyor bayağı. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 21:21
PCuzmani dedi: Genelde ucuz fiyat olduğundan sana sıfır yerine 2. el verirler ya da dolandirilirsin %50 şansın var. Genişletmek için tıkla... Açıkçası 2. elde bile bu paraya yok bu ürün. Temiz bir 2. ele de okeyim ama dolandırılma riski korkutuyor bayağı.