Teknoklik güvenilir mi?

Amazon, Trendyol, Hepsiburada ve N11 sitelerinde mağazası var mış kontrol edeceğin 2 kısım var birisi bu. Diğeri https://maps.app.goo.gl/fC6WNXdavBBzkfvVA burası bu firmanın ofisi mi? Adresteki yeri arayıp sorun. Eğer ikisi de yalansa 45 takipli Instagram hesabı olan bu yerden uzak durun derim.

Hocam attığın adres endeks bilişime ait. Geminiye sorduğumda Endesk bilişimle aynı çatı aldıktan oldukları vs yazıyor aradım az önce Endeks bilişimi firmayı bilmediklerini söylediler.

Bir arkadaşım yakın zamanda oradan monitör almıştı. Ürün eline sorunsuz gelmiş. Ayrıca farklı bir forumda GPN çatısı altında oldukları yazan bir mesajları vardı. Çoğu pazaryerinde bulunuyorlar zaten. Çoğunlukla yorumları olumlu oralarda da. Gayet güvenilir, alabilirsiniz.

Selam arkadaşlar. 2 adet bu monitörden aldım ve konu bende şüphe uyandırdı firmayı araştırmak istedim. Arkadaşın attığı adres endeks bilişim'e ait. Alakası yok yani teknoklik.com ile. Fakat adresleri endekse çok yakınmış. Arayıp sordum GPN bilgi teknolojileri çatısı altında olduklarını söylediler. Mağazaları olmasa da dileyen elden teslim de alabiliyormuş ki zaten Keyap'ta mağaza şeklinde çalışan bilgisayar firması yok. Pazaryerlerindeki birçok yoruma baktım geneli olumlu. Şikayetvar'ı referans almıyorum ben en iyi firmanın bile kötü görüneceği yerdir çünkü girip negatif senaryolarını belirtir insanlar orada. Bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Zaten teknoklik.com Gigabyte'ın cashback kampanyasında da görünmüştü. Herkese hayırlı olsun.

Yorumun için çok teşekkürler hocam. Monitör alacağım için tek korkum ölü piksel çıkması, iade durumunda sorun yaşamak istemiyorum.

Yorumun için çok teşekkürler hocam. Monitör alacağım için tek korkum ölü piksel çıkması, iade durumunda sorun yaşamak istemiyorum.
2k da ölü pixel çok belli olmuyor zaten. ekranın köşelerinde ise göze batmaz ve iadeye gerek kalmaz şahsen ben uğraşmam çünkü yeni gelecek olanda da olmayacağı kesin değil.

Aldım hocam ürünü inşallah sorun yaşamayız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…