KS KS xalvorath Yetkin Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 693 Çözümler 2 Beğeniler 561 Yer İstanbul/Eyüp 26 Haziran 2024 #11 NoobSolid26 dedi: Çoğu problemin aşırı değişik çözümleri oluyor, o yüzden sorunların çözülmemesi normal. Kendimden örnek vereyim, Windows 8.1 kullandığım zamanda bilgisayar açılıp kapanınca Firefox toptan sıfırlanıyordu. Bir ara format atınca düzelmişti. Formattan sonra admin olmama rağmen admin şeylerini yapamadığım değişik bir hata çıkmıştı. İkisinin de hala nedenlerini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows başlı başına bir saçmalık ama bunu ilk defa duydum, Windows kadın gibi çok narin en ufak bir şey sildiğinde ya da değiştirdiğinde hemen bir şeyler bozulabiliyor. Kurulum sırasında kendi kendine eksik dosya kuruyor falan.
NoobSolid26 dedi: Çoğu problemin aşırı değişik çözümleri oluyor, o yüzden sorunların çözülmemesi normal. Kendimden örnek vereyim, Windows 8.1 kullandığım zamanda bilgisayar açılıp kapanınca Firefox toptan sıfırlanıyordu. Bir ara format atınca düzelmişti. Formattan sonra admin olmama rağmen admin şeylerini yapamadığım değişik bir hata çıkmıştı. İkisinin de hala nedenlerini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows başlı başına bir saçmalık ama bunu ilk defa duydum, Windows kadın gibi çok narin en ufak bir şey sildiğinde ya da değiştirdiğinde hemen bir şeyler bozulabiliyor. Kurulum sırasında kendi kendine eksik dosya kuruyor falan.
Salih İyiadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 938 Çözümler 6 Beğeniler 789 14 Ocak 2025 #12 Forumların artık yok olması (Technopat Sosyal ve Techolay Sosyal belki de Türkiye'de son temsilcileri olabilir), Reddit.
Forumların artık yok olması (Technopat Sosyal ve Techolay Sosyal belki de Türkiye'de son temsilcileri olabilir), Reddit.