U Unlishimaide Deneyimli Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 875 Beğeniler 551 Yer Başkent Bugün 03:30 #1 Laptop alıyorum. Trendyol Plus veya Hepsiburada üzerinden sadece Teknorya'nın sattığı konfigürasyon Asus cihaz alacağım. Sorun olursa, teknoloji şans işi; iade değişim çok zahmetli diyorlar. Hepsiburada'dan almak değişim işini kolaylaştırır mı?
Laptop alıyorum. Trendyol Plus veya Hepsiburada üzerinden sadece Teknorya'nın sattığı konfigürasyon Asus cihaz alacağım. Sorun olursa, teknoloji şans işi; iade değişim çok zahmetli diyorlar. Hepsiburada'dan almak değişim işini kolaylaştırır mı?
Bayro Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.077 Makaleler 10 Çözümler 29 Beğeniler 4.097 Yer Aydın Bugün 03:36 #2 Unlishimaide dedi: Sorun olursa, teknoloji şans işi; iade değişim çok zahmetli diyorlar. Hepsiburada'dan almak değişim işini kolaylaştırır mı? Genişletmek için tıkla... Mümkünse resmi satıcılar hariç elektronik almamaya çalışın. Farklı pazar için üretilmiş yd cihaz dahi gelebiliyor.
Unlishimaide dedi: Sorun olursa, teknoloji şans işi; iade değişim çok zahmetli diyorlar. Hepsiburada'dan almak değişim işini kolaylaştırır mı? Genişletmek için tıkla... Mümkünse resmi satıcılar hariç elektronik almamaya çalışın. Farklı pazar için üretilmiş yd cihaz dahi gelebiliyor.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.973 Çözümler 3 Beğeniler 1.695 Bugün 03:53 #3 Unlishimaide dedi: Laptop alıyorum. Trendyol Plus veya Hepsiburada üzerinden sadece Teknorya'nın sattığı konfigürasyon Asus cihaz alacağım. Sorun olursa, teknoloji şans işi; iade değişim çok zahmetli diyorlar. Hepsiburada'dan almak değişim işini kolaylaştırır mı? Genişletmek için tıkla... Sana önerim Amazon uzerinden alman diger firmalarla ugrasirsin.
Unlishimaide dedi: Laptop alıyorum. Trendyol Plus veya Hepsiburada üzerinden sadece Teknorya'nın sattığı konfigürasyon Asus cihaz alacağım. Sorun olursa, teknoloji şans işi; iade değişim çok zahmetli diyorlar. Hepsiburada'dan almak değişim işini kolaylaştırır mı? Genişletmek için tıkla... Sana önerim Amazon uzerinden alman diger firmalarla ugrasirsin.
Hellmonger Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 681 Çözümler 3 Beğeniler 475 Bugün 04:09 #4 Sonuçta satıcı farklı kendi satsa Hepsiburada Amazon ok ancak başka satıcı da satıcının tutumu işi değiştirebiliyor.
Sonuçta satıcı farklı kendi satsa Hepsiburada Amazon ok ancak başka satıcı da satıcının tutumu işi değiştirebiliyor.