U Unlishimaide 17 Başarılı Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 1.074 Çözümler 2 Beğeniler 679 Yer Başkent 24 Haziran 2026 #1 Laptop alıyorum. Trendyol Plus veya Hepsiburada üzerinden sadece Teknorya'nın sattığı konfigürasyon Asus cihaz alacağım. Sorun olursa, teknoloji şans işi; iade değişim çok zahmetli diyorlar. Hepsiburada'dan almak değişim işini kolaylaştırır mı?
Laptop alıyorum. Trendyol Plus veya Hepsiburada üzerinden sadece Teknorya'nın sattığı konfigürasyon Asus cihaz alacağım. Sorun olursa, teknoloji şans işi; iade değişim çok zahmetli diyorlar. Hepsiburada'dan almak değişim işini kolaylaştırır mı?
Bayro 83 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.150 Makaleler 10 Çözümler 31 Beğeniler 4.147 Yer İstanbul 24 Haziran 2026 #2 Unlishimaide dedi: Sorun olursa, teknoloji şans işi; iade değişim çok zahmetli diyorlar. Hepsiburada'dan almak değişim işini kolaylaştırır mı? Genişletmek için tıkla... Mümkünse resmi satıcılar hariç elektronik almamaya çalışın. Farklı pazar için üretilmiş yd cihaz dahi gelebiliyor.
Unlishimaide dedi: Sorun olursa, teknoloji şans işi; iade değişim çok zahmetli diyorlar. Hepsiburada'dan almak değişim işini kolaylaştırır mı? Genişletmek için tıkla... Mümkünse resmi satıcılar hariç elektronik almamaya çalışın. Farklı pazar için üretilmiş yd cihaz dahi gelebiliyor.
ProfTech 84 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.650 Çözümler 4 Beğeniler 2.088 24 Haziran 2026 #3 Unlishimaide dedi: Laptop alıyorum. Trendyol Plus veya Hepsiburada üzerinden sadece Teknorya'nın sattığı konfigürasyon Asus cihaz alacağım. Sorun olursa, teknoloji şans işi; iade değişim çok zahmetli diyorlar. Hepsiburada'dan almak değişim işini kolaylaştırır mı? Genişletmek için tıkla... Sana önerim Amazon uzerinden alman diger firmalarla ugrasirsin.
Unlishimaide dedi: Laptop alıyorum. Trendyol Plus veya Hepsiburada üzerinden sadece Teknorya'nın sattığı konfigürasyon Asus cihaz alacağım. Sorun olursa, teknoloji şans işi; iade değişim çok zahmetli diyorlar. Hepsiburada'dan almak değişim işini kolaylaştırır mı? Genişletmek için tıkla... Sana önerim Amazon uzerinden alman diger firmalarla ugrasirsin.
Hellmonger 84 Başarılı Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 788 Çözümler 4 Beğeniler 553 24 Haziran 2026 #4 Sonuçta satıcı farklı kendi satsa, Hepsiburada, Amazon tamam; ancak başka satıcı da satıcının tutumu işi değiştirebiliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2026
Sonuçta satıcı farklı kendi satsa, Hepsiburada, Amazon tamam; ancak başka satıcı da satıcının tutumu işi değiştirebiliyor.
KS KS U Unlishimaide 17 Başarılı Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 1.074 Çözümler 2 Beğeniler 679 Yer Başkent 24 Haziran 2026 #5 @mortem.dll, bilse bilse bu konuyu sen bilirsin, dedim usta.
mortem.dll 84 Moderasyon Üyesi Moderatör Menteşe Ustası Gelişen Oyun Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 3.545 Makaleler 58 Çözümler 120 Beğeniler 4.347 Yer Cordis Die 24 Haziran 2026 #6 Unlishimaide dedi: @mortem.dll, bilse bilse bu konuyu sen bilirsin, dedim usta. Genişletmek için tıkla... Teknorya güvenilirdir. Alışveriş yapabilirsiniz.
Unlishimaide dedi: @mortem.dll, bilse bilse bu konuyu sen bilirsin, dedim usta. Genişletmek için tıkla... Teknorya güvenilirdir. Alışveriş yapabilirsiniz.
KS KS U Unlishimaide 17 Başarılı Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 1.074 Çözümler 2 Beğeniler 679 Yer Başkent 24 Haziran 2026 #7 mortem.dll dedi: Teknorya güvenilirdir. Alışveriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel muhabbeti vs. olursa beni üzerler diye düşünüyorum, bakalım. Trendyol'da yarın kapında var diye oradan seçiyorum madem.
mortem.dll dedi: Teknorya güvenilirdir. Alışveriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel muhabbeti vs. olursa beni üzerler diye düşünüyorum, bakalım. Trendyol'da yarın kapında var diye oradan seçiyorum madem.
mortem.dll 84 Moderasyon Üyesi Moderatör Menteşe Ustası Gelişen Oyun Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 3.545 Makaleler 58 Çözümler 120 Beğeniler 4.347 Yer Cordis Die 24 Haziran 2026 #8 Unlishimaide dedi: Ölü piksel muhabbeti vs. olursa beni üzerler diye düşünüyorum, bakalım. Trendyol'da yarın kapında var diye oradan seçiyorum madem. Genişletmek için tıkla... 1-2 tane ölü pikselden bir şey olmaz. Cihazı geri göndermene değmez.
Unlishimaide dedi: Ölü piksel muhabbeti vs. olursa beni üzerler diye düşünüyorum, bakalım. Trendyol'da yarın kapında var diye oradan seçiyorum madem. Genişletmek için tıkla... 1-2 tane ölü pikselden bir şey olmaz. Cihazı geri göndermene değmez.
TANTUNICIK 1 Başarılı Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.465 Beğeniler 822 24 Haziran 2026 #9 mortem.dll dedi: 1-2 tane ölü pikselden bir şey olmaz. Cihazı geri göndermene değmez. Genişletmek için tıkla... 2. Elde ileride satmayı düşünürse geri göndermeye değecektir. Son düzenleme: 24 Haziran 2026
mortem.dll dedi: 1-2 tane ölü pikselden bir şey olmaz. Cihazı geri göndermene değmez. Genişletmek için tıkla... 2. Elde ileride satmayı düşünürse geri göndermeye değecektir.
KS KS U Unlishimaide 17 Başarılı Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 1.074 Çözümler 2 Beğeniler 679 Yer Başkent 24 Haziran 2026 #10 TANTUNICIK dedi: 2. Elde ileride satmayı düşünürse geri göndermeye değecektir. Genişletmek için tıkla... İnşallah öyle bir şey olmaz.
TANTUNICIK dedi: 2. Elde ileride satmayı düşünürse geri göndermeye değecektir. Genişletmek için tıkla... İnşallah öyle bir şey olmaz.