christopher moltisanti Uzman Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 320 Çözümler 2 Beğeniler 188 Yer İzmir 6 Nisan 2026 #1 Sadece tarama yapmak için kullanacağım, aktif koruma vb. şeylere ihtiyacım yok. Güvenilir ve bedava olursa güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2026
Sadece tarama yapmak için kullanacağım, aktif koruma vb. şeylere ihtiyacım yok. Güvenilir ve bedava olursa güzel olur.
F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 Beğeniler 790 6 Nisan 2026 #2 AVG dene. Telefona virüs nasıl bulaştırdın bu arada yoksa test mi?
KS KS christopher moltisanti Uzman Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 320 Çözümler 2 Beğeniler 188 Yer İzmir 6 Nisan 2026 #3 fortunee dedi: AVG dene. Telefona virüs nasıl bulaştırdın bu arada yoksa test mi? Genişletmek için tıkla... Sadece haftalık rutin taramalar yapmak için bir virus bulaşma gibi bir durum yok. PC'de Malwarebytes kullanıyorum.
fortunee dedi: AVG dene. Telefona virüs nasıl bulaştırdın bu arada yoksa test mi? Genişletmek için tıkla... Sadece haftalık rutin taramalar yapmak için bir virus bulaşma gibi bir durum yok. PC'de Malwarebytes kullanıyorum.
sitilak Becerikli Katılım 23 Mart 2026 Mesajlar 93 Çözümler 1 Beğeniler 37 6 Nisan 2026 #4 ESET i öneririm hala kullanırım hiç sorun çıkmadı. Gayet iyi.
Cipher10101 Becerikli Katılım 24 Mart 2026 Mesajlar 176 Çözümler 1 Beğeniler 96 Yer Antartika 6 Nisan 2026 #5 Bitdefender Antivirüs iyidir.
Payzer Becerikli Katılım 22 Mart 2026 Mesajlar 163 Makaleler 1 Beğeniler 101 7 Nisan 2026 #6 christopher moltisanti dedi: Sadece tarama yapmak için kullanacağım, aktif koruma vb. şeylere ihtiyacım yok. Güvenilir ve bedava olursa güzel olur. Genişletmek için tıkla... ESET ama eğer virüs olduğunu düşünüyorsan format atınız çünkü telefon banka ve önemli bilgiler taşıyor ayrıca ben mobilde antivirüse karşıyım zaten dahili gelen varken.
christopher moltisanti dedi: Sadece tarama yapmak için kullanacağım, aktif koruma vb. şeylere ihtiyacım yok. Güvenilir ve bedava olursa güzel olur. Genişletmek için tıkla... ESET ama eğer virüs olduğunu düşünüyorsan format atınız çünkü telefon banka ve önemli bilgiler taşıyor ayrıca ben mobilde antivirüse karşıyım zaten dahili gelen varken.
soul1472 Çalışkan Katılım 6 Nisan 2026 Mesajlar 22 Beğeniler 7 Yer Germany 7 Nisan 2026 #7 Bana göre en iyi antivirüs diye bir şey yok; yanlış bir şeye tıklarsan en iyi antivirüs bile seni koruyamaz ama BitDefender öneririm.
Bana göre en iyi antivirüs diye bir şey yok; yanlış bir şeye tıklarsan en iyi antivirüs bile seni koruyamaz ama BitDefender öneririm.