christopher moltisanti 53 Üstün Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 355 Çözümler 3 Beğeniler 239 Yer İzmir 6 Nisan 2026 #1 Sadece tarama yapmak için kullanacağım, aktif koruma vb. şeylere ihtiyacım yok. Güvenilir ve bedava olursa güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2026
Sadece tarama yapmak için kullanacağım, aktif koruma vb. şeylere ihtiyacım yok. Güvenilir ve bedava olursa güzel olur.
F fortunee 53 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.745 Çözümler 5 Beğeniler 1.067 6 Nisan 2026 #2 AVG dene. Telefona virüs nasıl bulaştırdın bu arada yoksa test mi?
KS KS christopher moltisanti 53 Üstün Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 355 Çözümler 3 Beğeniler 239 Yer İzmir 6 Nisan 2026 #3 fortunee dedi: AVG dene. Telefona virüs nasıl bulaştırdın bu arada yoksa test mi? Genişletmek için tıkla... Sadece haftalık rutin taramalar yapmak için bir virus bulaşma gibi bir durum yok. PC'de Malwarebytes kullanıyorum.
fortunee dedi: AVG dene. Telefona virüs nasıl bulaştırdın bu arada yoksa test mi? Genişletmek için tıkla... Sadece haftalık rutin taramalar yapmak için bir virus bulaşma gibi bir durum yok. PC'de Malwarebytes kullanıyorum.
3 32394 Becerikli Katılım 23 Mart 2026 Mesajlar 105 Çözümler 1 Beğeniler 48 6 Nisan 2026 #4 ESET i öneririm hala kullanırım hiç sorun çıkmadı. Gayet iyi.
Bay Anderson 53 Uzman Katılım 24 Mart 2026 Mesajlar 267 Çözümler 2 Beğeniler 154 Yer Antartika 6 Nisan 2026 #5 Bitdefender Antivirüs iyidir.
Payzer Becerikli Katılım 22 Mart 2026 Mesajlar 177 Makaleler 1 Beğeniler 116 7 Nisan 2026 #6 christopher moltisanti dedi: Sadece tarama yapmak için kullanacağım, aktif koruma vb. şeylere ihtiyacım yok. Güvenilir ve bedava olursa güzel olur. Genişletmek için tıkla... ESET ama eğer virüs olduğunu düşünüyorsan format atınız çünkü telefon banka ve önemli bilgiler taşıyor ayrıca ben mobilde antivirüse karşıyım zaten dahili gelen varken.
christopher moltisanti dedi: Sadece tarama yapmak için kullanacağım, aktif koruma vb. şeylere ihtiyacım yok. Güvenilir ve bedava olursa güzel olur. Genişletmek için tıkla... ESET ama eğer virüs olduğunu düşünüyorsan format atınız çünkü telefon banka ve önemli bilgiler taşıyor ayrıca ben mobilde antivirüse karşıyım zaten dahili gelen varken.
soul1472 Çalışkan Katılım 6 Nisan 2026 Mesajlar 22 Beğeniler 7 Yer Germany 7 Nisan 2026 #7 Bana göre en iyi antivirüs diye bir şey yok; yanlış bir şeye tıklarsan en iyi antivirüs bile seni koruyamaz ama BitDefender öneririm.
Bana göre en iyi antivirüs diye bir şey yok; yanlış bir şeye tıklarsan en iyi antivirüs bile seni koruyamaz ama BitDefender öneririm.