Ethem Efe
Üstün
Bilgisayarda da Brave kullanıyorsanız senkronizasyon özelliğiyle belki daha mantıklı olabilir hocam.
Öyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Tam olarak nasıl çalışıyor biraz daha açıklar mısınız?
Bilgisayarda da Brave kullanıyorsanız senkronizasyon özelliğiyle belki daha mantıklı olabilir hocam.
Ayarlardan sync zincirini açtığınızda websiteleriniz, yer imleriniz vs. cihazlarınız arasında senkronize oluyor hocam, pratik bir özellik.Öyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Tam olarak nasıl çalışıyor biraz daha açıklar mısınız?
Teşekkür ederim. Eve gidince halledeyim. En mantıklısı Brave gibi.Ayarlardan sync zincirini açtığınızda websiteleriniz, yer imleriniz vs. cihazlarınız arasında senkronize oluyor hocam, pratik bir özellik.
Niyese mobilde firefox tabanlı çoğu tarayıcı chrome tabanlılara göre yavaş kalıyor fennec'de öyle.
Uzun zamandır Fennec FD kullanıyorum, kullanmanızı öneririm.
Cihazdan cihaza değişiyor bu bence. Mesela GM 20 Pro vardı elimde, Chromium tabanlı her tarayıcıda video açtığımda cihaz komple donuyordu. Sonrasında cihazı zorla yeniden başlatmaya çalışıyordum falan.Niyese mobilde firefox tabanlı çoğu tarayıcı chrome tabanlılara göre yavaş kalıyor fennec'de öyle.
Uzun zamandır Fennec FD kullanıyorum, kullanmanızı öneririm.