Telefon parçaları alınabilen site tavsiyesi

velstadt

Başarılı
İyi günler arkadaşlar,

Normalde telefon parçalarımı fiziksel mağazalardan alırım, ama bu sefer elimdeki telefonun parçası sadece internette var (OnePlus Nord N10 BE2029).

N11'den alabileceğimi biliyorum, ama ürün gelirken kırılır ya da arızalanırsa iade yapamam korkusu var.

Bu tür sorunlarla karşılaşmamak için bildiğiniz ya da önceden alışveriş yaptığınız internet siteleri varsa benimle paylaşabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her türlü iade almak zorundalar. Kıyma makinesi aldım 15 günü geçti parçası kırıldı garanti ilgilenmedi durumu açıkladım iade kodu açıp iade aldılar. Yani senin alacağın üründe kırık veya çalışmaz ise iade almak zorundalar.

Her türlü iade almak zorundalar. Kıyma makinesi aldım 15 günü geçti parçası kırıldı garanti ilgilenmedi durumu açıkladım iade kodu açıp iade aldılar. Yani senin alacağın üründe kırık veya çalışmaz ise iade almak zorundalar.

Son düzenleme:

Hocam ayıplı malı her türlü iade edebilirsiniz(tüketici hakem heyetinde başvurabilirsiniz kabul edilmezse) ama keyfi iade bazı sitelerde oluyor bazıları ayıplı olmadı süreç kabul etmiyor.

Dementia

Dementia

Şu an baktığım 3 site var ama nasıl güvenebileceğimi bilemiyorum (eğer yasak değilse linkleri paylaşacağım)

telefonparcasi.com
makroalisveris.com
Bir de N11 de bir mitanniteknik diye bir satıcı.

Telefon parcasının ve karoalısverısın yeri sanı sitede yazıyor numaralıda ama N11'deki satıcının ne bir numarası ne bir yeri sanı var.

Mesaj yazarken forum da Cloudflare ekranı geldi site çöktü.

Sorun değil hocam normaldir

www.telefonparcasi.com adlı siteden sipariş verdim ve ürün elime geldi.
Taktım çalıştırdım bir sorun yok.
Ürün de bayağı korunaklı geldi. Dış kutu zarar görmüş ama ekranı kendi kutusunu havalı poşetle sarıp ekstra kutuya koymuşlar.
ben memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…