Telefon şarj oluyor ama adaptör ısınmıyor

Eskisi gibi kolay kolay ısınmıyorlar diye biliyorum, önemli olan güvenli ve verimli şekilde şarj etmektir. Isınıyor diye daha güvenilir veya daha iyi şarj ettiği anlamına gelmez. Aşırı yavaş şekilde şarj olmuyorsa sorun yoktur.

Anladım dediğinizi diğer cihazda sorunsuz ısınıyordu o yüzden. Cihaz şarj oluyor ama herhangi bir açılma olmuyor sadece şarj alıyor. Telefonda sorun var diye düşünmüştüm o yüzden. Yani cihaz şarj dışında başka bir şey yapmıyor yani cevap alamıyorum telefondan sadece şarj oluyor.

İfadeler: 308
Adaptörler çok ısınmıyor zaten artık. Cihazlar ısınıyor biraz özellikle hızlı şarj oluyorken.

Cihaz eski ise veya Low-end bir cihaz ise adaptörü 5V 1a yani 5W çıkışa sahiptir ve az ısınır çok merak ettiyseniz adaptörün arkasında detaylar yazacaktır.

Siz POCO X3 Pro kullanıyordunuz sanırım. Kullandığınız model bu ise şarj olup açılmaması gayet normal. Çünkü kronik sorunu bu. Onun dışında adaptörün ısınması şarjı daha kaliteli ya da iyi ettiği anlamına gelmez.

Yok hocam Samsung Galaxy Note 2 için yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…