Telefon tavsiyesi

UmutKzl

Çalışkan
Merhaba. Güzel Custom ROM olan bir cihaz arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
  1. İkinci el istemiyorum.
  2. Nispeten akıcı telefon olsun.
  3. /e/os, LineageOS, crDroid veya opsiyonel olarak Ubuntu Touch, hatta belki postmarketOS olan bir cihaz olsun.
  4. Xiaomi olmasın. Olacaksa HyperOS kurulu gelmeyen modeller olsun. HyperOS, biliyorsunuz, Bootloader açmayı zorlaştırdı.

Aslında Nothing Phone 1 düşünüyordum; ancak yakın zamanda 1. elde kalmamış artık.

Aklıma başka kriter gelirse eklerim.

Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelde satışta olup kolay Custom ROM atılabilen cihaz kalmadı maalesef, ikinci el ama temiz amiral gemilerine yönelmeniz gerek.

Custom ROM atarken hiç sorun yaşamadığım tek marka Samsung. Diğerlerinde illa bir sıkıntı doğuyor şebeke çekmemesi veya bootloop gibi.

Custom ROM atarken hiç sorun yaşamadığım tek marka Samsung. Diğerlerinde illa bir sıkıntı doğuyor şebeke çekmemesi veya bootloop gibi.
Bootloader açınca en azından donanım garantisi gitmesin istiyorum Samsung direkt Knox'u yakıyor.

O zaman Snapdragon işlemcili cihazlara yönelmeniz gerek. MTK işlemcilerde brick riski daha yüksek her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…