Telefon tezgahtarlığı yapılır mı?

Yer
Yalova/Merkez
Hocalarım merhaba.

Bugün bir telefoncının önünden geçerken "deneyimli" tezgahtar aradıklarını yazmışlar.
Telefonlara çok fazla ilgi ve merakım var; çok severek yapacağım bir iş olur büyük ihtimalle.

Ve üstüne üstlük telefoncu hemen evimin arkasında.

Ama deneyimli kısmı beni korkutuyor; yarın bir gidip konuşacağım ama ne olur bilmiyorum.
Çok merakım var vs. gibi şeyler desem alınabilir miyim acaba?

Bu iş yapılır mı bir de? Herhalde gelenlere ekran koruyucu, kılıf vs. şeylerin satışını yapacağım.

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür ederim.

Evine yakın olması çok iyi ama çelik gibi bir irade lazım. 300 TL olan şey, 150 abim, 200 abim yap, bir güzellik vs. fazlası ile gelecek. Dükkan ortamı nasıl, tamir vs. yapılıyor mu yoksa sadece al sat mı? Deneyim konusunda yoksa genel olarak bir kılıf 400 TL ise, 550 de 450 kadar indirim yap, 50'de benden deyip 400 sat. Arada da bağır, telefon kılıfı gelmek bak diye, öyle o işler.

Deneyimli arıyorsa pek zannetmiyorum ama denemekten zarar gelmez. Şanstır, sorun. Korkacak bir şey de yok. Çıkar gidersiniz.

Yapılır bence. Sonucta bu isi meslek edinmis olanlar var. Bu dedigin olay aynen Vatan PC ve diger kurumsal firmalarda ürünlerin basinda duran Promötörlere benziyor. Guzel bir deneyim olur. CV de yazarsan ayrica kurumsal firmalar seni tercih ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…