oğuz sasi 43 Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.404 Çözümler 4 Beğeniler 599 Yer cehennem Bugün 13:08 #1 İyi sosyaller. Dün iPhone 15 satın aldım ve kuryelik yaptığım için motorda titreşim modüllü wireless charger telefon tutucu kullanıyorum. Bunun telefona bir zarar olur mu? Haliyle her dur kalk yaptığımda telefon şarj alıp duruyor. Piline vesaire zarar gelir mi?
İyi sosyaller. Dün iPhone 15 satın aldım ve kuryelik yaptığım için motorda titreşim modüllü wireless charger telefon tutucu kullanıyorum. Bunun telefona bir zarar olur mu? Haliyle her dur kalk yaptığımda telefon şarj alıp duruyor. Piline vesaire zarar gelir mi?
Relaxin 2 Uzman Katılım 17 Mayıs 2025 Mesajlar 25 Çözümler 1 Beğeniler 21 Bugün 13:12 #2 Sürekli sert itreyen bir şey telefonun komponentlerine zarar verebilir. Titreşim yapmayan bir tutucu öneriyorum.
Sürekli sert itreyen bir şey telefonun komponentlerine zarar verebilir. Titreşim yapmayan bir tutucu öneriyorum.
KS KS oğuz sasi 43 Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.404 Çözümler 4 Beğeniler 599 Yer cehennem Bugün 13:14 #3 Relaxin dedi: Sürekli sert itreyen bir şey telefonun komponentlerine zarar verebilir. Titreşim yapmayan bir tutucu öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfır titreşime yakın olanlar pahalı hocam. Bunda 4 tane titreşim modülü var işe yarıyordur umarım.
Relaxin dedi: Sürekli sert itreyen bir şey telefonun komponentlerine zarar verebilir. Titreşim yapmayan bir tutucu öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfır titreşime yakın olanlar pahalı hocam. Bunda 4 tane titreşim modülü var işe yarıyordur umarım.
BirForumcuKişi 43 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.547 Çözümler 6 Beğeniler 1.099 Bugün 13:17 #4 2.elden kuryelik için Android cihaz alıp kulanın 15 için riske girmeye değmez hocam düşer filan gerek yok.
2.elden kuryelik için Android cihaz alıp kulanın 15 için riske girmeye değmez hocam düşer filan gerek yok.