Telefona birden fazla konsol emülatörü ve oyunu indirmek zararlı mı?

11100

Becerikli
Merhaba telefona birden fazla (gördüğüm her emülatörü değil) konsola ait emülatorler indirmeyi düşünüyorum. Mesela PSP(kesin indiririm gibi) yanında PSX emülatörü veya Nintendo Wii emülatörü. Sizce bu çok zarar verir mi telefona, çok yük bindirir mi? Normal telefon oyunlarından artık biraz sıkılmaya başladım. Hala severem oynadığım mobil oyunlar var ama geneli online. Mesela eğer telefonum yeterse uygun emülatörü indirim RE3 nemesis oyununu oynamak isterdim.
  • Telefon Samsung Galaxy a12
  • MediaTek Helio P35 işlemci
  • 4 GB RAM
  • 128 GB depolama

Hayır zararlı değildir bir de eğer PC oyunlari GTA 5 falan oynayacaksan winlator öneririm.

Hayır zararlı değildir bir de eğer PC oyunlari GTA 5 falan oynayacaksan winlator öneririm.

Hocam onu direk laptoptan oynarım oyun laptopu olmasa da daha iyi FPS verir. Aslında emülatörleri laptopa indirmeyi dusundum ama kol falan gerekebilir diye vazgeçtim.

Hocam onu direk laptoptan oynarım oyun laptopu olmasa da daha iyi FPS verir. Aslında emülatörleri laptopa indirmeyi dusundum ama kol falan gerekebilir diye vazgeçtim.

Eğer ilgileniyorsan PlayStation oyunlarını PC de oynamana olanak tanıyan bir emulator var The Last of Us part2 gibi PS'ye özel oyunları onunla oynayabilirsin ve bu arada kullandığım emulatorde muhtemelen klavye desteği vardır.

Dediğiniz emülatörün ismi PCSX2 mi? Laptopuma kurup denemiştim hatta Minecraft yüklemiştim deneme amaçlı oyun iyi de kontroller inanılmaz zordu F310 ile oynuyordum. Şu an yanımda gamepadim yok maalesef.

Hocam zararlı değil ben de öyle yapıyorum.

Dediğiniz emülatörün ismi PCSX2 mi? Laptopuma kurup denemiştim hatta Minecraft yüklemiştim deneme amaçlı oyun iyi de kontroller inanılmaz zordu F310 ile oynuyordum. Şu an yanımda gamepadim yok maalesef.

Gamepadsiz çalişir bence. Hiçbir geliştiricinin hem PC için emulator yapip hem de oyunlara klavye desteği eklemeyecek kadar salak olduğunu düşünmüyorum.

Zarari olmaz ama telefonun islemcisi cok zayif, bazi oyunlarda kasabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…