A ayanokoji Becerikli Katılım 20 Temmuz 2025 Mesajlar 133 Beğeniler -100 23 Temmuz 2025 #11 Taptap indirerek kurun.
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.910 Çözümler 22 Beğeniler 2.503 Yer Planarcadia 23 Temmuz 2025 #12 Taptap ile indirebilirsiniz. Ama yakında Roblox'un Türkiye'ye geri açılacağını duydum. (yalan haber mi emin değilim bilenler söylerlerse sevinirim.) Eğer doğruysa Play Store'a geri gelecektir yakında.
Taptap ile indirebilirsiniz. Ama yakında Roblox'un Türkiye'ye geri açılacağını duydum. (yalan haber mi emin değilim bilenler söylerlerse sevinirim.) Eğer doğruysa Play Store'a geri gelecektir yakında.
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 23 Temmuz 2025 #13 APK Pure önerenler zaten cevabı @Essex vermiş. Ben de böyle bir makale bırakayım onlara: https://www.kaspersky.com/blog/infected-apkpure/39273/ TapTap.io iyidir. ozgunokia dedi: Aptoide ile APK olarak indirdiğimde hiçbir sorun yaşamadım uzun süredir. Ancak herkesin önerdiği kesin APK Pure daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Aptoide eskidi. APKMirror vs.. türedi.
APK Pure önerenler zaten cevabı @Essex vermiş. Ben de böyle bir makale bırakayım onlara: https://www.kaspersky.com/blog/infected-apkpure/39273/ TapTap.io iyidir. ozgunokia dedi: Aptoide ile APK olarak indirdiğimde hiçbir sorun yaşamadım uzun süredir. Ancak herkesin önerdiği kesin APK Pure daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Aptoide eskidi. APKMirror vs.. türedi.
KS KS Kayraa Başarılı Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 1.089 Çözümler 7 Beğeniler 690 23 Temmuz 2025 #14 TapTap'i telefona kurmam için sitesinden indirmem mi gerekiyor? Yardımlarınız için teşekkür ediyorum tekrardan. Play Store'da sadece Lite versiyonu var, ondan dolayı sordum.
TapTap'i telefona kurmam için sitesinden indirmem mi gerekiyor? Yardımlarınız için teşekkür ediyorum tekrardan. Play Store'da sadece Lite versiyonu var, ondan dolayı sordum.
Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 23 Temmuz 2025 #15 Kayraa dedi: TapTap'i telefona kurmam için sitesinden indirmem mi gerekiyor? Yardımlarınız için teşekkür ediyorum tekrardan. Play Store'da sadece Lite versiyonu var, ondan dolayı sordum. Genişletmek için tıkla... Sitesinden indirmen yeterli.
Kayraa dedi: TapTap'i telefona kurmam için sitesinden indirmem mi gerekiyor? Yardımlarınız için teşekkür ediyorum tekrardan. Play Store'da sadece Lite versiyonu var, ondan dolayı sordum. Genişletmek için tıkla... Sitesinden indirmen yeterli.