Telefona ne kadar verilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 229
Makaleler
23
Arkadaşımın bütçe sorunu yok isterse iPhone 16 PM'de alabilecek durumda. Fakat bir telefona bu kadar verilir mi diye sorguluyor kendini. Sizce ne alsın? Telefonu sadece arama yapıp gece fotoğrafı çekmek için kullanan birisi. Şu an iPhone X kullanıyor.

Kanka kullanımına bağlı o.

Gece fotoğrafında Samsung daha iyi diye biliyorum. Ama iOS sonrası Android ile zorluk yaşarsa da en azından iPhone pro serisi baksın.

Spesifik bir model önerim yok, ancak Android'in sunduğu özgür dünyaya geçmesini tavsiye ederim.

Bunun limiti kişinin düşüncesine, ihtiyaçlarına ve maddi gücüne göre değişir. Kendi adıma söyleyeyim; şu anda telefon almam gerekse (gerekmedikçe değiştirme huyum yok) 16 Pro Max modelinin 1 TB versiyonunua 120 bin TL vermem. 16 Pro'nun 128 GB versiyonunu alırım.

Gece fotoğrafı çekmek gibi çok spesifik bir kullanım amacı varsa incelemelere bakıp bu konuda iyisi hangisiyse o alınmalı. Hangisi bu konuda iyidir bilmiyorum, hiç Android tarafında bir telefon kullanmadığım için araştırmadım.

Tüm arkadaşlarınızdan 1 TL toplasanız 16 Pro Max fiyatı çıkıyor zaten, arkadaşınıza hediye olarak alırsınız.

İhtiyaca bağlı bir şey tamamen, kişiden kişiye değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…