Detaylar
Kim cevapladı?Güvenlik güncellemesi önemli, sırf bu yüzden A55 aldım. Yoksa yine Redmi alacaktım.
Xbox 360E
Üstün
Güncelleme önemli sanırım ya, Nubia Neo 5G var elimde. İçindeki donanımlar Android 15'e kadar yolu var. Gayet yeterli ama ZTE firma dayaklık olduğu için güncelleme yollamıyor. Yahu, güvenlik güncellemesi bile 1.5 sene önce almış.
S20 FE kullanıyorum, son güncellemesini dün aldı, ama cihaz custom olarak haftalık LineageOS güncellemeleri alıyor, VoLTE benim için çok önemli olmasaydı geçerdim, ek olarak OneUI 7 portu da bulunuyor.
Güncelleme de önemli ama benim için en önemlisi bootloader durumu.Mesela Android bir telefon alacaksiniz. A telefonunun donanimi daha guclu ama 1 yil guncelleme omru kalmis. B telefonu ise daha gucsuz ama guncelleme omru 4 yil. Hangisini secersiniz?
Bootloader acilabilir ve donanım da ozellestirme imkani veriyorsa zaten istediğin gibi ömrünü doldurabiliyorsun.
Cevaplarda gördüm ama Guncelleme desteğinin uzun olduğu uzun ömürlü olduğunu gostermiyor maalesef.
A telefonu için Custom ROM desteği varsa A yoksa B.Mesela Android bir telefon alacaksiniz. A telefonunun donanimi daha guclu ama 1 yil guncelleme omru kalmis. B telefonu ise daha gucsuz ama guncelleme omru 4 yil. Hangisini secersiniz?
Bir yandan bootloader kilidinin açık olmasını istiyorum ama sorun şu ki; Android artık kısıtlayıcı bir yönde ilerliyor. Bankalar custom ROM ve root için ciddi önlemler alıyor. Bu sebeple benim için en önemlisi; stok ROM'un güçlü olması, uzun güncelleme desteği ve güzel donanımla gelmesi. Yani tam olarak Google Pixel.
Yeni konular
-
-
-
-
Steam Assassin's Creed Revelations'a direkt başlanır mı?
- herousta26
-
-
-
Mercusys MR60X AX1500 2 router ile internet bağlantısı kullanılamıyor
- hasansaygılı
-
-