Çözüldü Telefonda internet var ancak bilgisayarda yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

crowzyy145301

Başarılı
Yer
Mersin
Arkadaşlar, basitce bilgisayarımda internet yok. Son 2-3 haftadır olmaya başladı. Bazen bir gidiyor 1 gün boyunca yok bazen düzeliyor birkaç gün boyunca sorun olmuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Oruç zamanı bayağı yorucu oluyor. Not: Telefonumda internet var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Telefon ve bilgisayarınız aynı kablosuz ağa mı bağlı?

Sorunu çözdüm. Kusuruma bakmayın çok geç baktım, pazar günü ehliyet sınavım var ona çalıştım da.

Sorunu şöyle çözdüm: Evde internet çoklayıcı vardı, Ethernet kablosu çoklayıcıya bağlıymış, kabloyu çoklayıcıdan çıkartıp normal modeme taktım kısa süreliğine geldi ama gidip gidip geliyordu, kablo bağlantı noktalarında tozlanma vardı, onları sildim. Ek olarak da bilgisayarda internet driverlarına güncelleme gelmiş onları güncelledim. Kaspersky ile tam tarama yaptım. Yeniden başlattım. Sorunum çözüldü.
Telefon ve bilgisayarınız aynı kablosuz ağa mı bağlı?

Sorunu çözdüm. Kusuruma bakmayın çok geç baktım, pazar günü ehliyet sınavım var ona çalıştım da.

Sorunu şöyle çözdüm: Evde internet çoklayıcı vardı, Ethernet kablosu çoklayıcıya bağlıymış, kabloyu çoklayıcıdan çıkartıp normal modeme taktım kısa süreliğine geldi ama gidip gidip geliyordu, kablo bağlantı noktalarında tozlanma vardı, onları sildim. Ek olarak da bilgisayarda internet driverlarına güncelleme gelmiş onları güncelledim. Kaspersky ile tam tarama yaptım. Yeniden başlattım. Sorunum çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…