Telefona USB takmak için öncelikle Baseus Ingenuity Type-C to USB 3.1 Çevirici sipariş verdim. Şimdi USB Bellek arıyorum. 128 GB - 256 GB arası bakıyorum. Amazon'dan şunları gördüm:
Çeviriciyi iptal edebilirsiniz. Bütçenizde zaten iki portlu flash bellekler de var. Çeviricisiz kullanmak daha sağlıklı. 400 okuma 100 yazma veriyor bu attığım bellekler.
Telefona USB takmak için öncelikle Baseus Ingenuity Type-C to USB 3.1 Çevirici sipariş verdim. Şimdi USB Bellek arıyorum. 128 GB - 256 GB arası bakıyorum. Amazon'dan şunları gördüm:
Aynı otg ile ultra luxe ve flair kullanıyorum. 2.5-2.7 GB lık dosyayı flair ortalama 17-18, luxe 40-45mb/s ile yazıyor.
Yalnız flair otgye rahatlıkla girerken, luxe otgye zor giriyor.
Aynı otg ile ultra luxe ve flair kullanıyorum. 2.5-2.7 GB lık dosyayı flair ortalama 17-18, luxe 40-45mb/s ile yazıyor.
Yalnız flair otgye rahatlıkla girerken, luxe otgye zor giriyor.
Çeviriciyi iptal edebilirsiniz. Bütçenizde zaten iki portlu flash bellekler de var. Çeviricisiz kullanmak daha sağlıklı. 400 okuma 100 yazma veriyor bu attığım bellekler.
Her flash bellek gibi ısınıyor. Metal olduğu için de ısıyı ufak da olsa dışarı veriyor. Ama 400 okuma 100 yazma veriyor. Malzeme kalitesi olarak da bayağı yüksek düzey önerdiğim bellekler. Isınmasinda sorun yok. Bir Ultra Flair kadar ısınmıyor.
Çok fazla kullanmadım ama yaptığım bir transferden bahsedeyim. Attığınız otg ile kullandım. 56GB'lık videolardan oluşan bir klasörü tam 43 dakikada aktardı. Sıcaklık olarak ise kızılötesi termometre ile yaptığım ölçümlere göre 31-35 derecelerdeydi. Fakat usbnin gövde kısmı ve uç kısmı arasında sıcaklık farkı vardı. Uç kısımın sıcaklığı daha yüksekti. 35 e yakın değerler uç kısımdan, gövde kısmı daha çok 31-32 arasıydı. Otgnin sıcaklığını ise 37-38 derece ölçtüm. Bu değerler bence çok normal. Geçmişte ultra flairi de ölçmüştüm. O da aşağı yukarı bu sıcaklıklardaydı. Ve usbyi çıkardıktan sonra beklediğimden daha kısa sürede kendiliğinden soğudu.