Telefondaki derin çizikler nasıl gözükmez?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thomas Musk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 360
Yer
Düzce
Selam hocalarım, 3 ay önce almış olduğum telefonum, bugün derin bir çiziğe maruz kaldı. Tırnağım çiziğin üstünden geçtiğinde tırnağım takılıyor. Bu çiziği gizlemenin bir yöntemi var mı?

Peki bu çizikler nasıl giderilir? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
İnternette cam çizik gideren sıvılar satılıyor ancak ben bir işe yaradığını zannetmiyorum.

Ekran değişimi yapabilirsiniz veya internette en derin çizikleri bile gizlemesi için telefona özel bir sıvı ile nano cam takıyorlar, internette aratarak bulabilirsiniz.

Ben kırılmaz ekran takacağım zaman ekrana kolonya döküp takıyorum, hem çiziklerin olduğu yer iyice yapışıyor hava kalmıyor hem de güzel bir görüntü oluyor parlak oluyor.

Bir çizik için ekran değişimi yapmayın, hem orijinal parça bulmak zor hem de gereksiz bir dünya masraf olur.

Ekran koruyucu camlar çizikleri gizleyebiliyor, takarken telefoncuya söyleyin içindeki havayı aldırarak takarsa belli olmaz.

Bir çizik için ekran değişimi yapmayın, hem orijinal parça bulmak zor hem de gereksiz bir dünya masraf olur.

Ekran koruyucu camlar çizikleri gizleyebiliyor, takarken telefoncuya söyleyin içindeki havayı aldırarak takarsa belli olmaz.

Doğru söylediniz hocam. Çizik tırnağıma takılıyor. Havası alınır inşallah.

Söylemeyi unutmuşum, çizik ekranın ortasından en aşağıya doğru gidiyor.

Son düzenleme:

Bu tarzda çizik giderme işlemi yapan yerler var ama ne kadar sağlıklı olur bilemem.

Ya da bu tarz ekran koruyucu takabilirsiniz içindeki jel boşlukları dolduracağı için hava yapmaz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt