kompetankedi 53 Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.421 Makaleler 1 Çözümler 29 Beğeniler 1.630 Yer Bootloader 2 Haziran 2026 #11 Sıla dedi: Mantıklı fikir ama ben milenyum insanıyım elimde o cihaz olmalı. Teşekkür ederim. Samsung s 25. Genişletmek için tıkla... Type-C portu USB 3.2 destekliyor yani direk kablo ile bağlarsanız tam hız alırsınız PC'ye bağlarsanızda tam hız alırsınız.
Sıla dedi: Mantıklı fikir ama ben milenyum insanıyım elimde o cihaz olmalı. Teşekkür ederim. Samsung s 25. Genişletmek için tıkla... Type-C portu USB 3.2 destekliyor yani direk kablo ile bağlarsanız tam hız alırsınız PC'ye bağlarsanızda tam hız alırsınız.
KS KS Sıla 7 Uzman Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 315 Beğeniler 293 Yer İzmir 2 Haziran 2026 #12 kompetankedi dedi: Type-C portu USB 3.2 destekliyor yani direk kablo ile bağlarsanız tam hız alırsınız PC'ye bağlarsanızda tam hız alırsınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. O zaman bu diski ve kabloyu alırsam yeterli benim için değil mi?
kompetankedi dedi: Type-C portu USB 3.2 destekliyor yani direk kablo ile bağlarsanız tam hız alırsınız PC'ye bağlarsanızda tam hız alırsınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. O zaman bu diski ve kabloyu alırsam yeterli benim için değil mi?
kompetankedi 53 Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.421 Makaleler 1 Çözümler 29 Beğeniler 1.630 Yer Bootloader 2 Haziran 2026 #13 Sıla dedi: Çok teşekkür ederim. O zaman bu diski ve kabloyu alırsam yeterli benim için değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Sıla dedi: Çok teşekkür ederim. O zaman bu diski ve kabloyu alırsam yeterli benim için değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS Sıla 7 Uzman Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 315 Beğeniler 293 Yer İzmir 2 Haziran 2026 #14 kompetankedi dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.