kompetankedi 98 Bilgin Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.703 Makaleler 1 Çözümler 32 Beğeniler 1.789 Yer Bootloader 2 Haziran 2026 #11 Sıla dedi: Mantıklı fikir ama ben milenyum insanıyım elimde o cihaz olmalı. Teşekkür ederim. Samsung s 25. Genişletmek için tıkla... Type-C portu USB 3.2 destekliyor yani direk kablo ile bağlarsanız tam hız alırsınız PC'ye bağlarsanızda tam hız alırsınız.
Sıla dedi: Mantıklı fikir ama ben milenyum insanıyım elimde o cihaz olmalı. Teşekkür ederim. Samsung s 25. Genişletmek için tıkla... Type-C portu USB 3.2 destekliyor yani direk kablo ile bağlarsanız tam hız alırsınız PC'ye bağlarsanızda tam hız alırsınız.
KS KS Sıla 52 Uzman Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 427 Beğeniler 413 Yer İzmir 2 Haziran 2026 #12 kompetankedi dedi: Type-C portu USB 3.2 destekliyor yani direk kablo ile bağlarsanız tam hız alırsınız PC'ye bağlarsanızda tam hız alırsınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. O zaman bu diski ve kabloyu alırsam yeterli benim için değil mi?
kompetankedi dedi: Type-C portu USB 3.2 destekliyor yani direk kablo ile bağlarsanız tam hız alırsınız PC'ye bağlarsanızda tam hız alırsınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. O zaman bu diski ve kabloyu alırsam yeterli benim için değil mi?
kompetankedi 98 Bilgin Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.703 Makaleler 1 Çözümler 32 Beğeniler 1.789 Yer Bootloader 2 Haziran 2026 #13 Sıla dedi: Çok teşekkür ederim. O zaman bu diski ve kabloyu alırsam yeterli benim için değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Sıla dedi: Çok teşekkür ederim. O zaman bu diski ve kabloyu alırsam yeterli benim için değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS Sıla 52 Uzman Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 427 Beğeniler 413 Yer İzmir 2 Haziran 2026 #14 kompetankedi dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.