seeraddar Uzman Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 1.311 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 809 26 Nisan 2025 #1 Kulaklık, saat ve telefonu hepsini şarj standından şarj ediyorum. Ürünlerin tamamı Samsung. Stant da, telefon da, kulaklık da, saat de Samsung. Bu şekilde kullanmak bataryaya zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2025
Kulaklık, saat ve telefonu hepsini şarj standından şarj ediyorum. Ürünlerin tamamı Samsung. Stant da, telefon da, kulaklık da, saat de Samsung. Bu şekilde kullanmak bataryaya zarar verir mi?
Graveworm Başarılı Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.914 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.618 Yer Minas Tirith 26 Nisan 2025 #2 Hayır.
Kobra Ahmet Çakar Becerikli Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 297 Çözümler 1 Beğeniler 182 26 Nisan 2025 #3 Hayır.
409 Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.337 Makaleler 4 Çözümler 28 Beğeniler 3.184 26 Nisan 2025 #4 Hayır.
6 6191 Uzman Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 998 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 904 26 Nisan 2025 #5 Basit bir mantık yürütelim: Bu teknoloji yıllardır var ve geliştirilmeye devam ediliyor. Hatta bazı kaynaklar gelecekteki iPhone'lardan şarj girişinin de kalkacağını söylüyor. Teknoloji şirketleri bu alanda yatırımlarını sürdürürken. Sizce zararı olsa milyarlarca doları riske atacak yatırımlar yapmaya devam ederler mi?
Basit bir mantık yürütelim: Bu teknoloji yıllardır var ve geliştirilmeye devam ediliyor. Hatta bazı kaynaklar gelecekteki iPhone'lardan şarj girişinin de kalkacağını söylüyor. Teknoloji şirketleri bu alanda yatırımlarını sürdürürken. Sizce zararı olsa milyarlarca doları riske atacak yatırımlar yapmaya devam ederler mi?
KS KS seeraddar Uzman Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 1.311 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 809 26 Nisan 2025 #6 6191 dedi: Basit bir mantık yürütelim: Bu teknoloji yıllardır var ve geliştirilmeye devam ediliyor. Hatta bazı kaynaklar gelecekteki iPhone'lardan şarj girişinin de kalkacağını söylüyor. Teknoloji şirketleri bu alanda yatırımlarını sürdürürken. Sizce zararı olsa milyarlarca doları riske atacak yatırımlar yapmaya devam ederler mi? Genişletmek için tıkla... Etmezler herhalde. Cevremde birkaç kişi sıkıntı olur deyince, bende uzun uzun araştırmak yerine zaten bilen insanlara konu açarak sorayım dedim.
6191 dedi: Basit bir mantık yürütelim: Bu teknoloji yıllardır var ve geliştirilmeye devam ediliyor. Hatta bazı kaynaklar gelecekteki iPhone'lardan şarj girişinin de kalkacağını söylüyor. Teknoloji şirketleri bu alanda yatırımlarını sürdürürken. Sizce zararı olsa milyarlarca doları riske atacak yatırımlar yapmaya devam ederler mi? Genişletmek için tıkla... Etmezler herhalde. Cevremde birkaç kişi sıkıntı olur deyince, bende uzun uzun araştırmak yerine zaten bilen insanlara konu açarak sorayım dedim.
LazJedi Başarılı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.036 Çözümler 9 Beğeniler 1.004 Yer 500 Republica 26 Nisan 2025 #7 seeraddar dedi: Etmezler herhalde. Cevremde birkaç kişi sıkıntı olur deyince, bende uzun uzun araştırmak yerine zaten bilen insanlara konu açarak sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı, kablosuz şarj esnasında bataryanın çok yüksek sıcaklıklara çıkmasından dolayı olur.
seeraddar dedi: Etmezler herhalde. Cevremde birkaç kişi sıkıntı olur deyince, bende uzun uzun araştırmak yerine zaten bilen insanlara konu açarak sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı, kablosuz şarj esnasında bataryanın çok yüksek sıcaklıklara çıkmasından dolayı olur.