Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.752 Çözümler 6 Beğeniler 2.222 2 Haziran 2025 #21 er3n dedi: Telefon konusunda fazla hassasım, telefonumu saklamam lazım. Nasıl saklarım? Genişletmek için tıkla... Çok garanti kesinlikle yakalanmamanın yolunu istiyorsan çavuşu bir yokla derim.
er3n dedi: Telefon konusunda fazla hassasım, telefonumu saklamam lazım. Nasıl saklarım? Genişletmek için tıkla... Çok garanti kesinlikle yakalanmamanın yolunu istiyorsan çavuşu bir yokla derim.
Salih İyiadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 938 Çözümler 6 Beğeniler 789 2 Haziran 2025 #22 Thanos dedi: Çok garanti kesinlikle yakalanmamanın yolunu istiyorsan çavuşu bir yokla derim. Genişletmek için tıkla... Yokluyorlarmış hocam.
Thanos dedi: Çok garanti kesinlikle yakalanmamanın yolunu istiyorsan çavuşu bir yokla derim. Genişletmek için tıkla... Yokluyorlarmış hocam.
Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.752 Çözümler 6 Beğeniler 2.222 2 Haziran 2025 #23 Salih İyiadam dedi: Yokluyorlarmış hocam. Eki Görüntüle 152203 Genişletmek için tıkla... Valla bizde oraya bakan yoktu, şahsen bir hoca olsam bir telefon için öğrencinin üreme organını ellemezdim.
Salih İyiadam dedi: Yokluyorlarmış hocam. Eki Görüntüle 152203 Genişletmek için tıkla... Valla bizde oraya bakan yoktu, şahsen bir hoca olsam bir telefon için öğrencinin üreme organını ellemezdim.
Salih İyiadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 938 Çözümler 6 Beğeniler 789 2 Haziran 2025 #24 Thanos dedi: Valla bizde oraya bakan yoktu, şahsen bir hoca olsam bir telefon için öğrencinin üreme organını ellemezdim. Genişletmek için tıkla... "telefon için" (şüpheli)
Thanos dedi: Valla bizde oraya bakan yoktu, şahsen bir hoca olsam bir telefon için öğrencinin üreme organını ellemezdim. Genişletmek için tıkla... "telefon için" (şüpheli)