Telefonumun kamerasında toz mu var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Paul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 285
  • Etiketler Etiketler
    toz

Paul

Tanınmış Üye
Bilenler bilir 1 aydır BDH bilişim servisine telefonum gidip geliyor ve bu süreçten çok yıprandım. Bugün yine cihaz geldi kamerasında iç kısmında mı yoksa dışındaki bir pislik görüyorum. Lenslere ışık vurduğunda çizik gibi görüyorum gibime geliyor ve moralim bozuluyor. Mikrofiber bezle sildim sanırım geçmedi. En son olarak da kameraya üfledim tüm nefesimle toz varsa uçsun diye şu anlık bir kir göremiyorum ama açıkçası sanki hala orada o artık çizik veya da toz varmış gibi hissediyorum.

Mikrofiber bezi uzun zamandır da temizlemedim. Mikrofiber bezi neyle temizleyebilirim? Temizleyip bir daha kameranın üzerinden geçmek istiyorum çünkü hâla içim rahat değil ve artık telefonuda servise göndermekten bıktım.

Görüntü varsa paylaşın daha net anlayabiliriz en azından.

Su ile yıkayın. Silerken de temizleme suyu varsa onunla, yoksa gözlük camı spreyi olabilir, kolonya olabilir ya da nemli tutarak temizleyebilirsiniz.

Dediğiniz gibi yıkadım, akşama doğru kurur tekrar silme işlemi uygularım. Eğer hâlâ geçmemişte tekrar servise göndereceğim. Ben adamların düzgün iş yapamamasından bıktım onlar değişim yapmaktan bıkmadı. Neyse hoca akşama haberdar ederim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt