8 8597 Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 9.134 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.900 21 Temmuz 2026 #11 Neurotic dedi: alarmı hangi müzikle değiştirirsem değiştireyim ne huzur, ne rahatlık imkanı yok ya. Alarm adı üzerinde huzursuzluk. Genişletmek için tıkla... LG bu işi yapıyordu.
Neurotic dedi: alarmı hangi müzikle değiştirirsem değiştireyim ne huzur, ne rahatlık imkanı yok ya. Alarm adı üzerinde huzursuzluk. Genişletmek için tıkla... LG bu işi yapıyordu.
mburakkarakas 12 Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 448 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 333 Yer Tekirdağ 21 Temmuz 2026 #12 Mustckmk dedi: Özellikle Android'de Carbon zil sesi bana sanki sabahın köründe hayatımın en önemli en kritik sınavına girecekmişim gibi stres olmama sebep oluyor veya buna benzer ikonikleşmiş Android zil sesleri özellikle. Bunu hisseden tek kişi ben miyim? Genişletmek için tıkla... Efe Aydal şaak sesini kullanıyorum yıllardır. Basslı versiyon olduğu için rezil olmamak için her türlü uyanman gerekiyor .
Mustckmk dedi: Özellikle Android'de Carbon zil sesi bana sanki sabahın köründe hayatımın en önemli en kritik sınavına girecekmişim gibi stres olmama sebep oluyor veya buna benzer ikonikleşmiş Android zil sesleri özellikle. Bunu hisseden tek kişi ben miyim? Genişletmek için tıkla... Efe Aydal şaak sesini kullanıyorum yıllardır. Basslı versiyon olduğu için rezil olmamak için her türlü uyanman gerekiyor .