Amazon'un tüketici desteğinden ötürü onu tercih ederim ama o fiyatlarda 50P7L bakılabilir. Bütçe zorlanırsa DQ 33000 veya 65VQQ0F3UA'ya da bakılabilir.
Amazon'un tüketici desteğinden ötürü onu tercih ederim ama o fiyatlarda 50P7L bakılabilir. Bütçe zorlanırsa DQ 33000 veya 65VQQ0F3UA'ya da bakılabilir.
Kişisel olarak Amazon ve diğerleri olarak ayırıyorum. İlk baktığım yer Amazon olur, orada bulamazsam Akakce'den en ucuzu bulup alırım. Amazon'da da en azından gönderen Amazon olmasına dikkat ediyorum.
Kişisel olarak Amazon ve diğerleri olarak ayırıyorum. İlk baktığım yer Amazon olur, orada bulamazsam Akakçe'den en ucuzu bulup alırım. Amazon'da da en azından gönderen Amazon olmasına dikkat ediyorum.