Televizyon alırken hangi site tercih edilmeli?

Bütçe
22.000 TL
Amazon iyidir, sadece satıcıya dikkat edin.

Amazon'un tüketici desteğinden ötürü onu tercih ederim ama o fiyatlarda 50P7L bakılabilir. Bütçe zorlanırsa DQ 33000 veya 65VQQ0F3UA'ya da bakılabilir.

Amazon'un tüketici desteğinden ötürü onu tercih ederim ama o fiyatlarda 50P7L bakılabilir. Bütçe zorlanırsa DQ 33000 veya 65VQQ0F3UA'ya da bakılabilir.

Hocam bütçe artmıyor, babamlar alacağı için Dijitsu'nun 55'liği var BİM'de ama o da kötüdür diye buna yöneldim.

Dijitsu BİM'de var hocam, 20'ye bu daha iyi olur diye bunu alıyorum.

Kişisel olarak Amazon ve diğerleri olarak ayırıyorum. İlk baktığım yer Amazon olur, orada bulamazsam Akakce'den en ucuzu bulup alırım. Amazon'da da en azından gönderen Amazon olmasına dikkat ediyorum.

Kişisel olarak Amazon ve diğerleri olarak ayırıyorum. İlk baktığım yer Amazon olur, orada bulamazsam Akakçe'den en ucuzu bulup alırım. Amazon'da da en azından gönderen Amazon olmasına dikkat ediyorum.

Hocam acaba kaç günde gelir 13 gun yazıyoryr orada ama

Dijitsu şu an BİM'de var galiba sizin dediğinizde aralarınca cok fark var mı beklemeye değecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…