Televizyon alırken hangi site tercih edilmeli?

Bütçe
22.000 TL
Hocam bütçeyi aşıyor o ya ıffalcon ıyı deıldir gibi hem de
22K'ya çıkmışken 1K daha zorlayıp en azından bir tık daha marka güvencesi olan bir modeli alın derim.

22K'ye çıkmışken 1K daha zorlayıp en azından bir tık daha marka güvencesi olan bir modeli alın derim.

Hocam 20 yede var 140 BİM'de Dijitsu'da herkes ıffalcon öneriyor ona rağmen

Hocam 20 yede var 140 BİM'de Dijitsu'da herkes ıffalcon öneriyor ona rağmen
iFFalcon markasını daha önce herhangi bir yerde görmedim, bu forumda da önerildiğini pek görmedim. Bilmediğim ürüne yanaşmam. Dijitsu en azından marka bilinirliği olarak iFFalcon'a göre daha çok güven veriyor.

Amazon ürün konusunda bir sıkıntı yaşarsanız daha fazla yardımcı olacaktır.

TCL'nin yan markasını kimse tavsiye etmemiş, bilinmiyormuş da Dijitsu (yerli marka olduğu için yorum yapmayacağım) daha çok güven veriyormuş. Vay be.

Gayet iyi bir cihaz mağaza dışında nereden aldığının da önemi yok yetkili servisiyle başbaşa kalıyorsun zaten. Taksit kampanya ıvır zıvır bak yeter.

Yorumumu bayağı güzel okumuşsunuz,
'iFFalcon markasını daha önce herhangi bir yerde görmedim, bu forumda da önerildiğini pek görmedim. Bilmediğim ürüne yanaşmam.'
Bilmediğim, tanımadığım ürüne asla yanaşmıyorum kardeşim, hâlen dediğimin arkasındayım. Dijitsu bile daha çok güven veriyor bu konuda. En azından modeli referans alma şansım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…