Utku92 61 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.130 Bugün 13:53 #21 Dermandede dedi: İnternetten televizyon alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ben aldım zamanında, neden alınmıyor?
Dermandede dedi: İnternetten televizyon alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ben aldım zamanında, neden alınmıyor?
KS KS R rauay 3 Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 695 Beğeniler 77 Bugün 13:55 #22 kliibapz dedi: TCL'nin yan markasını kimse tavsiye etmemiş, bilinmiyormuş da Dijitsu (yerli marka olduğu için yorum yapmayacağım) daha çok güven veriyormuş. Vay be. Gayet iyi bir cihaz mağaza dışında nereden aldığının da önemi yok yetkili servisiyle baş başa kalıyorsun zaten. Taksit kampanya ıvır zıvır bak yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam ıffalconla şunun arasında kaldım. Dosya Ekleri 1788951303291.webp 168,1 KB · Görüntüleme: 4
kliibapz dedi: TCL'nin yan markasını kimse tavsiye etmemiş, bilinmiyormuş da Dijitsu (yerli marka olduğu için yorum yapmayacağım) daha çok güven veriyormuş. Vay be. Gayet iyi bir cihaz mağaza dışında nereden aldığının da önemi yok yetkili servisiyle baş başa kalıyorsun zaten. Taksit kampanya ıvır zıvır bak yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam ıffalconla şunun arasında kaldım.