5 5330 Deneyimli Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 Beğeniler 437 14 Haziran 2024 #1 Sırf Harry Potter için alacağım videodakinin aynısından önerebilir misiniz? Hyundai 65HYN3205 Ultra HD (4K) TV Hyundai 65HYN3205 Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Televizyonun modelini tam bilmiyorum ama 165 ekran bütçe belirlemedim pek. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
Sırf Harry Potter için alacağım videodakinin aynısından önerebilir misiniz? Hyundai 65HYN3205 Ultra HD (4K) TV Hyundai 65HYN3205 Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Televizyonun modelini tam bilmiyorum ama 165 ekran bütçe belirlemedim pek.
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.917 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.500 14 Haziran 2024 #2 5330 dedi: Sırf Harry Potter için alacağım videodakinin aynısından önerebilir misiniz? Hyundai 65HYN3205 Ultra HD (4K) TV Hyundai 65HYN3205 Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Televizyonun modelini tam bilmiyorum ama 165 ekran bütçe belirlemedim pek. Genişletmek için tıkla... Bu ışıklandırmayı harici olarak yapabileceğin sistem var bu ürün gibi.
5330 dedi: Sırf Harry Potter için alacağım videodakinin aynısından önerebilir misiniz? Hyundai 65HYN3205 Ultra HD (4K) TV Hyundai 65HYN3205 Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Televizyonun modelini tam bilmiyorum ama 165 ekran bütçe belirlemedim pek. Genişletmek için tıkla... Bu ışıklandırmayı harici olarak yapabileceğin sistem var bu ürün gibi.
KS KS 5 5330 Deneyimli Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 Beğeniler 437 14 Haziran 2024 #3 EmirhanRadicus dedi: Bu ışıklandırmayı harici olarak yapabileceğin sistem var bu ürün gibi. Genişletmek için tıkla... Televizyon için alıyorum ben PC için değilki.
EmirhanRadicus dedi: Bu ışıklandırmayı harici olarak yapabileceğin sistem var bu ürün gibi. Genişletmek için tıkla... Televizyon için alıyorum ben PC için değilki.
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.917 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.500 14 Haziran 2024 #4 5330 dedi: Televizyon için alıyorum ben PC için değilki. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ve televizyon uyumlu bu ürünler zaten, attığım Max 32 inc destekliyor ama TV amblight diye ararsan bulursun AliExpress'te falan.
5330 dedi: Televizyon için alıyorum ben PC için değilki. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ve televizyon uyumlu bu ürünler zaten, attığım Max 32 inc destekliyor ama TV amblight diye ararsan bulursun AliExpress'te falan.
KS KS 5 5330 Deneyimli Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 Beğeniler 437 14 Haziran 2024 #5 EmirhanRadicus dedi: Bilgisayar ve televizyon uyumlu bu ürünler zaten, attığım Max 32 inc destekliyor ama TV amblight diye ararsan bulursun AliExpress'te falan. Genişletmek için tıkla... 3m 3.8M 5M akıllı ortam aydınlatma TV PC Led arka işık App kamera Sync Led şerit işıklar kontrol şerit işıklar daldırma TV kamera - AliExpress 39 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Hocam bunun gibi bir şey o videodaki gibi olur muki bulamadım pek.
EmirhanRadicus dedi: Bilgisayar ve televizyon uyumlu bu ürünler zaten, attığım Max 32 inc destekliyor ama TV amblight diye ararsan bulursun AliExpress'te falan. Genişletmek için tıkla... 3m 3.8M 5M akıllı ortam aydınlatma TV PC Led arka işık App kamera Sync Led şerit işıklar kontrol şerit işıklar daldırma TV kamera - AliExpress 39 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Hocam bunun gibi bir şey o videodaki gibi olur muki bulamadım pek.
Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.162 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.721 14 Haziran 2024 #6 Bütçe yoksa ben Philips Hue Lightstrip öneririm.
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.917 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.500 14 Haziran 2024 #7 5330 dedi: 3m 3.8M 5M akıllı ortam aydınlatma TV PC Led arka işık App kamera Sync Led şerit işıklar kontrol şerit işıklar daldırma TV kamera - AliExpress 39 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Hocam bunun gibi bir şey o videodaki gibi olur muki bulamadım pek. Genişletmek için tıkla... Kamera ile renkleri algılıyor, pek sağlıklı olmaz alternatif bunun gibi aracı bir kutu olanları tercih etmen daha iyi olur.
5330 dedi: 3m 3.8M 5M akıllı ortam aydınlatma TV PC Led arka işık App kamera Sync Led şerit işıklar kontrol şerit işıklar daldırma TV kamera - AliExpress 39 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Hocam bunun gibi bir şey o videodaki gibi olur muki bulamadım pek. Genişletmek için tıkla... Kamera ile renkleri algılıyor, pek sağlıklı olmaz alternatif bunun gibi aracı bir kutu olanları tercih etmen daha iyi olur.
KS KS 5 5330 Deneyimli Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 Beğeniler 437 14 Haziran 2024 #8 EmirhanRadicus dedi: Kamera ile renkleri algılıyor, pek sağlıklı olmaz alternatif bunun gibi aracı bir kutu olanları tercih etmen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Linkteki fiyatları görünce vaz geçmiştim bunu alsam olur mu?
EmirhanRadicus dedi: Kamera ile renkleri algılıyor, pek sağlıklı olmaz alternatif bunun gibi aracı bir kutu olanları tercih etmen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Linkteki fiyatları görünce vaz geçmiştim bunu alsam olur mu?