Telifsiz müzik nasıl bulunur?

Fragmovie için kullanacağım. Telif mevzularına girmek istemiyorum telifsiz bir şarkı arıyorum. Bu tür şarkıları bulabileceğim bir web sitesi vb. var mıdır?

Bazı müziklerin lisansına sahip firmalar iflas edebiliyor, o tip müziklerde telif olmuyor diye biliyorum. YouTube'da öyle durumda olan birkaç şarkıya denk gelmiştim.

Macera istersen o tip müziklere bakabilirsin.

Son düzenleme:
İstediğin türü yazıp "free, free copyright" yazabilirsin. Örnek; "160 bpm free type beat." Bunun dışında garanti olmamakla beraber speed vb. oynamalar yapabilirsin.
En iyisi direkt muzisyenden, yayincidan telif kime aitse izin alman.

Bazı müziklerin lisansına sahip firmalar iflas edebiliyor, o tip müziklerde telif olmuyor diye biliyorum. YouTube'da öyle durumda olan birkaç şarkıya denk gelmiştim.

Macera istersen o tip müziklere bakabilirsin.

Onların açıklamasındaki telif göstergesi kalkıyor mu? Ona dikkat ederek müzik seçmeye çalışıyorum.

İlk öneriyi deneyeceğim. Çok büyük çaplı bir şey yapamayacağım için telif sahiplerine ulaşmaya çalışmaktansa telifsiz bir şey seçmek daha mantıklı geldi ( sadece üşendim lafı uzattığıma bakmayın )

Bir de... Eğer gelir elde etme açık değilse, telifli müzik kullanmak yalnızca videodan para kazanmanı engeller; bunun dışında başka bir sorun oluşturmaz.

Bu mesajı yeni görüyorum kusura bakmayın. Herhangi bir şekilde para kazanmam açık değil izlenme saati olarak da abone olarak da. Bir sorun oluşturmaz derseniz diğer fragmovie kanallarının kullandığı müzikleri kullanmayı deneyeceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…