Temalarda Dinamik Renk Ayarlaması Olmalı

0xraptoRwave

Üstün
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Selamlar. Bildiğimiz üzere forumda 3 farklı tema seçeneği var ve bunların renk seçenekleri var.

Bu temalar arasında "dinamik tema" eklenmesi gerektiğini düşünüyorum, bazı Apple OS'lerde olduğu gibi. Kullanıcının belirlediği saat aralığında veya önyüklü olarak gelen bir saat aralığında temayı otomatik olarak değiştirme özelliği eklenebilir. Ufak bir detay ama deneyimi pozitif etkileyeceğini düşünüyorum. Teşekkürler.

System yazan kısım bunu sağlamakta. Sistem temanıza göre renk geçişi yapabiliyorsunuz.
Yok hocam kastım bu değildi. Belirli saat aralıklarında temanın otomatik değişmesini önermiştim. Belki MacOS, Android veya iOS'da olabilir ama Windows 10 için en azından dinamik tema olayı yok ve System seçildiğinde sadece sistemdeki tema statik tema uygulanıyor.

Kullandığınız her programın yapımcısına bunu söylüyorsanız güzel öneri. Yok Techolay laf dinliyor diyeyse kötü. Sorun işletim sisteminde gibi gözüküyor. İşletim sistemine o özelliği kazandıracak uygulama bulmak o kadar da zor değil gibi.

Senin kendi teman gündüz saatlerinde açıksa site de otomatik olarak açık temaya geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…