U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 25 Eylül 2025 #1 Coğrafya konumu bitirince Matematikten trigonometri konu anlatımlı video izleyip test çözmek istiyorum. Ama benim temelim çok kötü, neredeyse tek bildiğim 4 işlem. Sizce dikkatle dinlesem konuyu anlayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2025
Coğrafya konumu bitirince Matematikten trigonometri konu anlatımlı video izleyip test çözmek istiyorum. Ama benim temelim çok kötü, neredeyse tek bildiğim 4 işlem. Sizce dikkatle dinlesem konuyu anlayabilir miyim?
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.837 Çözümler 10 Beğeniler 1.850 25 Eylül 2025 #2 Trigonometri-1 ise anlayabilirsin. Zor şeyler yok. Çok soru çözmek gerekiyor sadece. Syntax dedi: Trigonometri-1 ise anlayabilirsin. Zor şeyler yok. Çok soru çözmek gerekiyor sadece. Genişletmek için tıkla... Ekleme yapayım çarpanlara ayırma gerekebiliyor. Çarpanlara ayırma öğrenmeden geçmeyin. Son düzenleme: 25 Eylül 2025
Trigonometri-1 ise anlayabilirsin. Zor şeyler yok. Çok soru çözmek gerekiyor sadece. Syntax dedi: Trigonometri-1 ise anlayabilirsin. Zor şeyler yok. Çok soru çözmek gerekiyor sadece. Genişletmek için tıkla... Ekleme yapayım çarpanlara ayırma gerekebiliyor. Çarpanlara ayırma öğrenmeden geçmeyin.
SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.289 Yer Fethiye 25 Eylül 2025 #3 Matematikte konular genellikle iç içe geçer. Sırayla ilerlemenizi daha doğru buluyorum. Yoksa mantığı anlamayıp, soru tipi ezberi yapmış olursunuz.
Matematikte konular genellikle iç içe geçer. Sırayla ilerlemenizi daha doğru buluyorum. Yoksa mantığı anlamayıp, soru tipi ezberi yapmış olursunuz.