İçinden ne çıkacağı belli değil derken bundan bahsediyorum zaten. Ben de aldım ve sorun çıkmadı, fakat arkadaşım aldığında sahte lisans geldi site de değiştirmedi mesela. Bazı siteler sorunlu çıkarıp değiştirmiyorlar.
Önceden Sağlam Lisans öneriyordum ama oranın da teknik desteği mahvolmuş, destek ekibi sabah yazıyorsunuz gece cevap veriyor.
Windows 11 ile gelen bilgisayarda bu durumu hiç yaşamaman lazım ya da artık tesadüf yaşaman lazım. Benim de laptop Windows 11 yüklü geldi, söylediğin durumu oyunlarda hiç yaşamadım. Ha Windows içinde kendi bugları yaşarsan 22H2'de vardı o sorunlar, birde şu an önizleme olan son kullanıcıya yayınlanmamış 24H2'de bug gibi sorunlar var.
Windows 11 ile gelen bilgisayarda bu durumu hiç yaşamaman lazım ya da artık tesadüf yaşaman lazım. Benim de laptop Windows 11 yüklü geldi, söylediğin durumu oyunlarda hiç yaşamadım. Ha Windows içinde kendi bugları yaşarsan 22H2'de vardı o sorunlar, birde şu an önizleme olan son kullanıcıya yayınlanmamış 24H2'de bug gibi sorunlar var.
Windows 11 ile gelen bilgisayarda bu durumu hiç yaşamaman lazım ya da artık tesadüf yaşaman lazım. Benim de laptop Windows 11 yüklü geldi, söylediğin durumu oyunlarda hiç yaşamadım. Ha Windows içinde kendi bugları yaşarsan 22H2'de vardı o sorunlar, bir de şu an ön izleme olan son kullanıcıya yayınlanmamış 24H2'de bug gibi sorunlar var.