AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 6 Aralık 2024 #11 29 dedi: Kanserden ziyade ağır metal zehirlenmesi riski var. Bir yandan ise @Vadbav fazla hakli Hocam, guzel bardaklarmis, iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle. Temu gercekten cok cici bir pazar. Genişletmek için tıkla... Temu güzel ama limit var. O olmasa kaç kere ürün almıştım.
29 dedi: Kanserden ziyade ağır metal zehirlenmesi riski var. Bir yandan ise @Vadbav fazla hakli Hocam, guzel bardaklarmis, iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle. Temu gercekten cok cici bir pazar. Genişletmek için tıkla... Temu güzel ama limit var. O olmasa kaç kere ürün almıştım.
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.953 6 Aralık 2024 #12 AMG GOAT dedi: Temu güzel ama limit var. O olmasa kaç kere ürün almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam aldiginiz urunleri sipsris verdikten sonra iptal etmek gibi bir secim var (sanırım böyle yapılıyordu) fakat bu da temu kaziklamak oluyor Aula F75 gibi itemler dusurdukce toplayin. Sevgilime kalsa sadece takı degil kendini Temu'dan yapacak.
AMG GOAT dedi: Temu güzel ama limit var. O olmasa kaç kere ürün almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam aldiginiz urunleri sipsris verdikten sonra iptal etmek gibi bir secim var (sanırım böyle yapılıyordu) fakat bu da temu kaziklamak oluyor Aula F75 gibi itemler dusurdukce toplayin. Sevgilime kalsa sadece takı degil kendini Temu'dan yapacak.
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.043 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.329 7 Aralık 2024 #13 Gerçekten 450 mL alıyor mu? Paylaştığınız fotoğraflarda daha ufak gibi geldi bana.