Temu'dan alınabilecek fırsat ürünleri neler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beratxb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 280
  • Etiketler Etiketler
    fırsat temu

beratxb

Çalışkan
Merhaba, biliyorum çok konusu açıldı çok konuşuldu ama fırsatım olmadı konulardaki ürünlere bakmaya ve şimdi baktığımda da çoğuna zam gelmiş ya da indirimler bitmiş önceki fiyatlara kıyasla. İndirim kuponu var mıdır? Almak için en az kaç TL'lik alışveriş yapmam gerekir. Yeni hesap indirimleri var mı? Fırsat olarak neler var gümrükte 5 ürün sınırı var mıdır hiçbir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, biliyorum çok konusu açıldı çok konuşuldu ama fırsatım olmadı konulardaki ürünlere bakmaya ve şimdi baktığımda da çoğuna zam gelmiş ya da indirimler bitmiş önceki fiyatlara kıyasla. İndirim kuponu var mıdır? Almak için en az kaç TL'lik alışveriş yapmam gerekir. Yeni hesap indirimleri var mı? Fırsat olarak neler var gümrükte 5 ürün sınırı var mıdır hiçbir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bunlar için forumun sıcak fırsatlar başlığını takip et derim. Ayrıca aşağıda Techolay.net'in hazırladığı içeriğe de bakabilirsin. Bunun dışında yeni hesap açanlara kupon sepeti vardı ama geçti süresi sanırım. Sepetinin ise en az 480 TL olması lazım, sonrasında üzerine vergi ekliyor öyle alıyorsun. Gümrükte 5 ürün sınırını da tek paket yapıp göndererek hallediyorlarmış. Fırsatlar için ise burayı, Donanımhaber'i, Technopat'ı vs takip edebilirsin.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt