Temu'dan alınacak keycaplerin fiyatı uygun mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 28197
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 86
  • Etiketler Etiketler
    keycaps

28197

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar. Temu'dan 2 adet keycaps alacağım biri siyah biri beyaz olmak üzere. İki tane şunları buldum, güzel görünüyor. Yorumlarına falan baktım fotoğraflı yorumlara gayet güzeller. Şahsen ben beğendim. Vergiyle fiyatını ve normal sepet tutarını fotoğraf olarak ekliyorum aşağıya. Sizce alınır mı bunlar? Şu anda Sahibinden'de vesaire bu keycapleri 600 TL'ye falan satıyorlar. Sizce Temu'dan bu fiyata almak mantıklı mı, aranızda kullanan vesaire var mıdır? İngilizce olduğunu biliyorum bu arada, Temu'da herhalde Türkçe keycap bulunmuyor. Yorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum.

- Temu'dan almayı düşündüğünüz keycaplerin toplam fiyatı 412,05 TL. Sahibinden'de ise benzer keycaplerin fiyatı 600 TL civarında.

- Temu'daki fiyat, Sahibinden'e göre %31 oranında daha ucuz.

- Ücretsiz kargo ve indirim kuponu avantajlarını da göz önünde bulundurursak, fiyat oldukça cazip görünüyor.

- Ancak, ürünlerin kalitesini ve performansını değerlendirmek için kullanıcı yorumlarını incelemek iyi bir fikir. Özellikle daha önce almış olan kişilerin deneyimlerini kontrol edin.

- Sonuç olarak, fiyatı uygun görünüyor ama alışveriş yapmadan önce ürün detaylarını ve kullanıcı yorumlarını iyice inceleyin. Bu sayede daha sağlıklı bir karar verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…