Temu'dan EXHQDR B09-4K webcam alınır mı?

Sanırım fiyatına göre alınır. 1600 lira etmez ama 600 lira çok rahat verilir.

Kanka selam video kalitesi olarak nasıl memnun musun? Takılma falan oluyor mu?
Donması vesaire yok ama düşük ışık çok pikselleşiyor. Çok aydınlık olması lazım kalite arıyorsan. Logitech gibi değil yani. Dandik Xiaomi telefon kamerası gibi diyebilirim. Cam gibi bir görüntü bu fiyata asla beklemeyin. 1600 liraya tavsiye etmem ama 600 liraya veya daha düşük fiyata alacak varsa alabilir. Gerçi ekonomik şartlarda 1600 lirada verilir ama garantisi olmayan bir şey, o yüzden ucuza alabilen alsın.

Pikselleşiyor dediğiniz için kararsız kaldım droid cam gibi uygulamalardan telefon kamerası ile devam mı edeyim hocam.

Pikselleşiyor dediğiniz için kararsız kaldım droid cam gibi uygulamalardan telefon kamerası ile devam mı edeyim hocam.
Hocam o kadar da değil ya. Cam gibi değil diyorum düşük ışıkta. Yoksa aydınlık ortamda üzmez. 1600 liraya tr de muadili belki vardır fakat 600 lira bu cihaz için çok uygun bir fiyat.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim hocam daha yeni Ajazz AJ179 Pro fare aldım normal yerden etkinlik sayfasına bir türlü düşmedi bunu almam o yüzden çünkü fiyat pahalıya geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…