L Lgsoru Uzman Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 80 Beğeniler 13 15 Ağustos 2025 #1 Tercihlerime göre kazandığım okula direkt kayıt olmuş mu oluyorum yoksa gidip kaydolmak mı gerekiyor?
Tercihlerime göre kazandığım okula direkt kayıt olmuş mu oluyorum yoksa gidip kaydolmak mı gerekiyor?
Canepe Uzman Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 733 Çözümler 4 Beğeniler 621 Yer Denizli, Türkiye 15 Ağustos 2025 #2 LGS sonrası gerekmiyor diye biliyorum, çoğu şey sistemsel oluyor. Siz ara ara MEB Nakil'e girip sınıfınızı veya numaranızı kontrol edebilirsiniz. Edit: Veli numarası ve veli bilgisi vermeye çağırmışlardı beni, yeni hatırladım bunu.
LGS sonrası gerekmiyor diye biliyorum, çoğu şey sistemsel oluyor. Siz ara ara MEB Nakil'e girip sınıfınızı veya numaranızı kontrol edebilirsiniz. Edit: Veli numarası ve veli bilgisi vermeye çağırmışlardı beni, yeni hatırladım bunu.
anaf Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 147 Beğeniler 39 Yer Sakarya 15 Ağustos 2025 #3 Lgsoru dedi: Tercihlerime göre kazandığım okula direkt kayıt olmuş mu oluyorum yoksa gidip kaydolmak mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam ben tercihi yaptığımda kayıt yapmayada gitmiştim. Aile üyelerinizden biri ile gidip bir sorun isterseniz çünkü biz öyle yaptık onay durumu falan vardı, ben meslekte okuduğum için bölüm seçtim. Size de kayıt için normal forum doldurtabilirler.
Lgsoru dedi: Tercihlerime göre kazandığım okula direkt kayıt olmuş mu oluyorum yoksa gidip kaydolmak mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam ben tercihi yaptığımda kayıt yapmayada gitmiştim. Aile üyelerinizden biri ile gidip bir sorun isterseniz çünkü biz öyle yaptık onay durumu falan vardı, ben meslekte okuduğum için bölüm seçtim. Size de kayıt için normal forum doldurtabilirler.
KS KS L Lgsoru Uzman Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 80 Beğeniler 13 15 Ağustos 2025 #4 Görüşmek için gideceğiz. O zaman Müdür yardımcısına sorayım.