Çözüldü Termal macun nasıl sürülmeli, ne sürede yenilenmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba dostlar, işlemcime totalde 1gr Thermal Grizzly Kryonaut sürdüm. Ancak etrafa kendim yaymaya çalıştığımda yetersiz kaldığını gördüm ilk başta. İyice yaydım ve yetersiz gördüğüm için ortaya da minik bir çarpı çizdim, totalde 1gr'ın hepsini kullanmış oldum. Isılar gayet iyi, hiçbir sorun olmadan çalışıyor. Kule tipi soğutucuyu da taktığımda stok fana göre 30 derece fark etti oyunlarda. Düzgün mü yapmışım sizce ve 1 gr sürmem normal mi? Kaç yıl götürür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Düzgün mü yapmışım sizce ve 1 gr sürmem normal mi?
Threadripper falan kullanmıyorsan değil, normalde 1 gramı 2-2.5 kez kullanabiliyorsun.
Fazla fazla koymanın zararı yok da, şu an muhtemelen macunun büyük kısmı yanlardan taştı.
Kaç yıl götürür?
Çok uzun süre gider, kendi sistemimden örnek vereyim. 1.5 yıl önce MX-6 sürmüştüm, hala ilk günkü sıcaklıkları alıyorum.
Düzgün mü yapmışım sizce ve 1 gr sürmem normal mi?
Threadripper falan kullanmıyorsan değil, normalde 1 gramı 2-2.5 kez kullanabiliyorsun.
Fazla fazla koymanın zararı yok da, şu an muhtemelen macunun büyük kısmı yanlardan taştı.
Kaç yıl götürür?
Çok uzun süre gider, kendi sistemimden örnek vereyim. 1.5 yıl önce MX-6 sürmüştüm, hala ilk günkü sıcaklıkları alıyorum.

Çözüm
Peki bir zararı olur mu taşmasının bu intelin etrafını tutan metal şeyden var sonuçta. Kenarlarında aşırı bırakmadım kenarlarını ortalara doğru sürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…