Termal macun nasıl sürülmeli?

RB'nin dediği gibi yaparsanız yeterli olacaktır. Bunu söyleme sebebim ise basit, siz işlemcinin üstünü kapattığınızda o nokta zaten yayılacak. Sizin ayrıca yaymanıza lüzum yok.

Laptoplarda yaymak daha mantıklı. Çünkü laptopların fanlarının ağırlığı PC kadar ağır olmadığı için ideal bir yayılım sağlayamadıkları oluyor. Örneğin ASUS TUF laptopumda yaymadığım zaman kendisi yeterli yayılırken ZenBook'ta bunu denediğim zaman çok dengesiz ve boşluklu bir yayılmaya sebebiyet vermişti.

Ne diyeyim üstat tercih meselesi Yıllardır kaç tane laptopa macun sürdüm bilmem. Hiçbirini yaymadım ama sizin söylediğiniz elbette teknik bilgi. Saygı duyarım.

Yüzey alanını merkezleyerek "X" şeklinde sürmeniz yeterlidir. Eğer termal macun yüzey alanında yanlışıkla taşarsa ve o biçimde kullanmaya devam ederseniz, bir sonraki bakımda işlemciyi veya herhangi bir devreyi çıkarmakta zorluk çekersiniz.

RB'nin dediği gibi yaparsanız yeterli olacaktır. Bunu söyleme sebebim ise basit, siz işlemcinin üstünü kapattığınızda o nokta zaten yayılacak. Sizin ayrıca yaymanıza lüzum yok.

Laptopta direkt yayın hocam, daha sağlıklı olur.

X yap yeter yaymana gerek yok.

Ne diyeyim üstat tercih meselesi Yıllardır kaç tane laptopa macun sürdüm bilmem. Hiçbirini yaymadım ama sizin söylediğiniz elbette teknik bilgi. Saygı duyarım.

X en düzgün yayılanı.

Ben kendi kasama yaptığım zaman X olarak yapmıştım.

İzopropil alkol falan yok evimde, sadece düz bir peçete ile silsem olur mu? Yaymak derken süreceğim yer muhtemelen "kare" şeklinde olacak, köşesinden kenarlara kadar tamamiyle yayacağım, öyle mi?

Biraz takıntılı gibi gözüküyorum ama inanın bana hayatımda hiç sürmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…