Tuhaf bir ürüne benziyor. Uzun ömürlü ve performanslı olduğu söyleniyor. 250 TL'ye ıce Dragon marka buldum. Kryonaut 250 TL civarı olanlar sahte yorumları var. 300 liradan başlıyor yani MX-6 ile kryosheet arasında kaldım. Aynı fiyatlar kryosheet 12w/m-k.
Tuhaf bir ürüne benziyor. Uzun ömürlü ve performanslı olduğu söyleniyor. 250 TL'ye ıce Dragon marka buldum. Kryonaut 250 TL civarı olanlar sahte yorumları var. 300 liradan başlıyor yani MX-6 ile kryosheet arasında kaldım. Aynı fiyatlar kryosheet 12w/m-k.
Bence siz hiç kafanızı karıştırmayınız. Sistem soğutması iyiyse termal macun CPU soğutucuyla CPU arasındaki boşluğu doldurup ısı iletimini zaten sağlayacaktır. Gerisi en fazla 2-3 derece ya oynar ya oynamaz diye düşünerek bütçenize uygunu tercih ediniz. Pad/ped konusunda da işçiliğinize güvenmiyorsanız düşünülebilir. Sahte olup olmamasına da eskisi kadar takılmanıza gerek yok zira ürünün üzerindeki kod ile sorgulama yaparak teyit sağlayabilirsiniz. Sadece satıcı güvenilirliğine dikkat ediniz ki olası bir sorunda iade için de sorun yaşamayınız.