Termal macun önerisi

5707

Başarılı
Makaleler
4
300 liraya kadar olan termal macunlar nasıl?

Bende Cooler Master MasterGel vardı. Cooler Master MasterGel makerı 2020'de almıştım bir kez kullanmıştım sonra hiç kullanmadım kapağını da açmadım. Son kullanma tarihi var mı?

Bende Cooler Master MasterGel vardı. Cooler Master MasterGel makerı 2020'de almıştım bir kez kullanmıştım sonra hiç kullanmadım kapağını da açmadım. Son kullanma tarihi var mı?
Sorun olmaz.

Sıfır paketinden bile çok katı halde kurumuş olarak açtığımı biliyorum, denemekten zarar gelmez. Eğer yeniden alırım macun diyorsanız MX-6 asla üzmez.

@845 @Chef teşekkür ederim bu hafta en geç haftaya planlıyorum denerim. Kıvamı nasıl olmalı? Öncekinde ben sürmemiştim.

@845 @Chef teşekkür ederim bu hafta en geç haftaya planlıyorum denerim. Kıvamı nasıl olmalı? Öncekinde ben sürmemiştim.

MX-6 için mi soruyorsunuz? Eğer onu alacaksanız Hepsiburada'dan alın satıcı ya Teknobiyotik olsun ya da Hepsiburada. Kıvamının pek bir önemi yok, işlemcinizi bilmediğimden nasıl süreceğinizi pek öneremem ama orta boy X iyidir. AM4 gibi bir sokete sahipseniz orta boy X ve boş kalan kenarlara minnacık noktalar bırakmak iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…