Termal macun temizlemek için izopropil alkol nereden bulunur?

lemfak

Becerikli
Merhaba arkadaşlar, izopropil alkolu şu anda bulamıyorum. Cidden hiçbir yer satmıyor, eczanelerde dahil buna. 6 farklı eczaneyi aradım yok dediler, Koçtaş gibi mağazalara sordum yok dediler. İnternetten sipariş etmeye vaktim yok, resmen 1 hafta sonrasına getiriyorlar. Termal macun değiştirmem gerekiyor, ne yapmam gerekir? Zarar vermemek için izopropil alkol şart dediler.

Merhaba arkadaşlar, izopropil alkolu şu anda bulamıyorum. Cidden hiçbir yer satmıyor, eczanelerde dahil buna. 6 farklı eczaneyi aradım yok dediler, Koçtaş gibi mağazalara sordum yok dediler. İnternetten sipariş etmeye vaktim yok, resmen 1 hafta sonrasına getiriyorlar. Termal macun değiştirmem gerekiyor, ne yapmam gerekir? Zarar vermemek için izopropil alkol şart dediler.

Gerek yok ben peçete ile temizliyorum, yenisini sıkıyorum problem olmuyor.

İnternet üzerinden satılıyor, ama çok gerekli bir şey değil. Az biraz kolonya ile de temizlenebilir veya bulabilirseniz saf su da zarar vermez, aynı etkiyi yapar.

İnternet üzerinden satılıyor, ama çok gerekli bir şey değil. Az biraz kolonya ile de temizlenebilir veya bulabilirseniz saf su da zarar vermez, aynı etkiyi yapar.
Gerek yok ben peçete ile temizliyorum, yenisini sıkıyorum problem olmuyor.
Teşekkürler dostlar çok az kolonya ile yaparım mikrofiber bezle iyice de kurularım zaten 2 yeni fanda takacağım üst panele. Kule tipi soğutucu aldım hayatımda ilk defa monte edeceğim termal macunu da ilk defa temizlyeceğim için sordum. Elim yatkındır böyle işlere de işimi garantiye alayım dedim.

En iyi tavsiyem en yakın nalbur veya boyacıdan selülozik tiner alın sentetik kesinlikle olmaz onunla temizleyin en maliyetsiz ve uzun yıllardır her türlü cihazda kullandığım yöntemdir.

Aseton kullan, Noctua NT-H2 macun aldığımda içinde iki tür ıslak mendil vardı, ilk kullanılacak olan asetonlu, ikincisi normal ıslak mendildi.
Ayrıca fare için Xraypad Jade Dot skatezlerin içinde de asetonlu mendil vardı. Eski skatezin yapışkanını anında silmişti.
Anlayacağın ilk önce asetonulu bir bezle macunu sil. Ardından ıslak mendil veya nemli bezle aseton kalıntısı bırakma. Yüzey kuru iken yenisini uygula.

Geri
Yukarı Alt